Zonnepanelen Urk

Specialist voor zonnepanelen in Urk

Zonnepanelen op Urk zijn nu extra voordelig omdat iedere particulier BTW terugkrijgt over de aanschaf van zijn zonnepanelen. Zonne-energie van uw zonnepaneel thuis is gratis en duurzaam. Beter Duurzaam u om over te stappen naar zonnestroom, dit doen wij professioneel en volledig toegespitst op uw situatie begeleiden.  Zowel bij bedrijfspanden als op woningen leggen onze gecertificeerde medewerkers betrouwbare en veilig geplaatste installaties. Dat doen we niet alleen in, maar ook ver buiten Urk. Dankzij diverse certificeringen (waaronder Kiwa, VCA*, ISO 9001 en ISO 14001) kiest u met Beter Duurzaam voor kwaliteit en veiligheid.

Zonnepanelen voor bedrijven en organisaties in Urk

Wilt u als bedrijf of organisatie verduurzamen? Dan kunt u dit op allerlei manieren doen. Zonnepanelen zijn één van die mogelijkheden. Uw dak ligt er immers al, dus waarom zou u het niet gebruiken om er duurzame energie mee te genereren? Daarmee helpt u niet alleen het milieu, maar verlaagt u ook uw energielasten. Bovendien stelt de overheid diverse subsidies beschikbaar voor zonnepanelen voor MKB’ers.

Subsidie zonnepanelen Urk

Er is subsisdie beschikbaar gesteld voor zonnepanelen op Urk en/of zonneceldakpannen voor bestaande gebouwen. Er is respectievelijk maximaal 1.000 en 1.500 euro subsidie. Bij het indienen van een reserveringsverzoek moeten de burgers de offerte van de installateur bijvoegen. Als het formulier is ingevuld en ingediend, controleert de gemeente of men aan de gestelde voorwaarden voldoet. De reserveringsverzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld en worden in behandeling genomen zolang het budget toereikend is.

Installaties die in 2016 en 2017 zijn uitgevoerd, komen niet meer in aanmerking voor subsidie. De subsidiehoogte is voor zonnepanelen een éénmalig bedrag van 20,00 euro per 100 wattpiek vanaf een minimum geïnstalleerd vermogen van 1.000 wattpiek tot een maximum geïnstalleerd vermogen van 5.000 wattpiek. De subsidie bedraagt maximaal 1.000 euro. Alle informatie over de subsidie vind u op de website van de gemeente Urk. Voor zonneceldakpannen is er een éénmalig bedrag van 30,00 euro per 100 wattpiek vanaf een minimum geïnstalleerd vermogen van 1.000 wattpiek tot een maximum geïnstalleerd vermogen van 5.000 wattpiek. De subsidie bedraagt maximaal 1.500 euro.

Voor een uitbreiding van een bestaande installatie met zonnepanelen en/of zonneceldakpannen wordt alleen het extra geïnstalleerde vermogen ten opzichte van het al aanwezige vermogen tot de grens van 5.000 wattpiek in de berekening meegenomen.

De subsidieregeling geldt voor zowel eigenaren van woningen als voor huurders.

Neem nu contact op voor een aanbieding voor uw situatie, of lees meer over de veel gestelde vragen over zonnepanelen.

Over Beter Duurzaam

Samen met u zo veel mogelijk rendabele zonnestroomsystemen plaatsen en daarmee duurzame energie opwekken, dat is ons doel. Wij geven u helder en eerlijk advies over uw verduurzamingsplan, waarna wij de installatie en het onderhoud door onze vakmensen laten uitvoeren.

Het geheim van Beter Duurzaam? Gedegen kennis, ruime ervaring, advies bij u op locatie en gemotiveerde vakmensen!

Zonnepanelen kopen: BTW terug ontvangen

Koopt u als inwoner van Urk zonnepanelen, dan krijgt u BTW terug over de aanschaf. Er zijn een aantal voorwaarden voor de teruggaaf van BTW op zonnepanelen:

  • U bent een particuliere afnemer;
  • U heeft de zonnepanelen gekocht (en laten installeren);
  • U heeft de zonnepanelen op/bij uw woning laten installeren;
  • De installatie is opgeleverd of in gebruik genomen na 20 juni 2013;
  • U levert de opgewekte zonne-energie (deels) terug aan het elektriciteitsnet.

Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan bent u in principe verplicht om aangifte BTW te doen. Daarvoor gelden een aantal specifieke regels en voorwaarden. Complexe materie. U kunt de teruggaaf en alle andere formaliteiten zelf bij de belastingdienst regelen. Laat u de teruggaaf en alle verplichtingen liever over aan een specialist? Wij helpen u hier graag bij.

Is er belastingvoordeel op zonnepanelen voor mijn bedrijf?

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Wat is salderen?

Wat moet u weten over Glas - Glas zonnepanelen?

Wat zijn bi-facial zonnepanelen?

Wat zijn PVT zonnepanelen?

Wat is de prijs van een zonnepaneel?

Wat zijn mono kristallijn zonnepanelen?

Wat zijn poly kristallijn zonnepanelen?

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Wat zijn de voor- en nadelen van indak zonnepanelen?

Hoe zonnepanelen te monteren op de grond?

Hoe zonnepanelen te monteren op dakpannen daken?

Hoe worden zonnepanelen op platte daken gemonteerd?

Hoe worden zonnepanelen op golfplaten gemonteerd?

Hoe zonnepanelen monteren op staaldak of sandwichdak?

Kan ik zonnepanelen huren of leasen?

Wat is het beste zonnestroom systeem voor mij?

Is de locatie in Nederland belangrijk voor zonnepanelen?

Hoe efficiënt is een zonnepaneel?

Hoeveel geld besparen zonnepanelen?

Waarom kopen mensen zonnepanelen?

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?