Zonnepanelen Emmeloord

Onlangs kregen wij de opdracht van ondernemer Tuinenga om zonnepanelen in Emmeloord te plaatsen. Nadat Beter Duurzaam advies heeft uitgebracht over de hoeveelheid zonnepanelen is het traject van subsidie aanvraag in gang gezet. Op de aardappelbewaarplaats is een installatie van 804 zonnepanelen gerealiseerd nadat Beter Duurzaam succesvol SDE subsidie aangevraagd heeft.

Na een oriëntatie traject is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers, optimizers en poly kristallijn zonnepanelen. In totaal wekt het systeem op jaarbasis ruim 182.000kWh op wat voldoende is om het grootste deel van het energieverbruik van de bedrijf te compenseren. SolarEdge heeft de mogelijkheid om op paneel niveau te optimaliseren en inzage te geven in het de prestaties van het zonnepaneel. Beter Duurzaam plaatste 804 zonnepanelen van 270wp, Heeft u ook een agrarische onderneming en wilt u net zoals deze onderneming duurzaam werken en geld besparen? Neem dan contact met ons op.

Zonnepanelen voor particulieren in Emmeloord

Zonnepanelen in Emmeloord zijn nu extra voordelig omdat iedere particulier BTW terugkrijgt over de aanschaf van zijn zonnepanelen. Zonne-energie van uw zonnepaneel thuis is gratis en duurzaam. Of u in Emmeloord, Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten of Tollebeek woont; Beter Duurzaam helpt u om over te stappen naar zonnestroom, dit doen wij professioneel en volledig toegespitst op uw situatie begeleiden. Als leverancier van zonnepanelen in Apeldoorn hebben wij ons gespecialiseerd in grote en kleine zonnestroom projecten.

Subsidie zonnepanelen Emmeloord

De landelijke subsidie van AgentschapNL was bedoeld om de zonnepanelenmarkt een opstart te geven. Er zijn in totaal 90.000 aanvragen binnengekomen en sinds 8 augustus 2013 is de subsidiepot uitgeput. Hieruit blijkt dat zonnepanelen enorm populair zijn. De verwachting is niet dat er binnenkort weer een dergelijke regeling wordt ingevoerd.

Via energiesubsidiewijzer.nl kunt u zien dat er op dit moment ook geen lokale subsidies in Emmeloord zijn. Geen zorgen, ook zonder subsidie is de aanschaf van een zonnesysteem zeer interessant.

Zonnepanelen kopen: BTW terug ontvangen

Koopt u als inwoner van Emmeloord zonnepanelen, dan krijgt u BTW terug over de aanschaf. Er zijn een aantal voorwaarden voor de teruggaaf van BTW op zonnepanelen:

  • U bent een particuliere afnemer;
  • U heeft de zonnepanelen gekocht (en laten installeren);
  • U heeft de zonnepanelen op/bij uw woning laten installeren;
  • De installatie is opgeleverd of in gebruik genomen na 20 juni 2013;
  • U levert de opgewekte zonne-energie (deels) terug aan het elektriciteitsnet.

Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan bent u in principe verplicht om aangifte BTW te doen. Daarvoor gelden een aantal specifieke regels en voorwaarden. Complexe materie. U kunt de teruggaaf en alle andere formaliteiten zelf bij de belastingdienst regelen. Laat u de teruggaaf en alle verplichtingen liever over aan een specialist? Wij helpen u hier graag bij.

Is er belastingvoordeel op zonnepanelen voor mijn bedrijf?

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Wat is salderen?

Wat moet u weten over Glas - Glas zonnepanelen?

Wat zijn bi-facial zonnepanelen?

Wat zijn PVT zonnepanelen?

Wat is de prijs van een zonnepaneel?

Wat zijn mono kristallijn zonnepanelen?

Wat zijn poly kristallijn zonnepanelen?

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Wat zijn de voor- en nadelen van indak zonnepanelen?

Hoe zonnepanelen te monteren op de grond?

Hoe zonnepanelen te monteren op dakpannen daken?

Hoe worden zonnepanelen op platte daken gemonteerd?

Hoe worden zonnepanelen op golfplaten gemonteerd?

Hoe zonnepanelen monteren op staaldak of sandwichdak?

Kan ik zonnepanelen huren of leasen?

Wat is het beste zonnestroom systeem voor mij?

Is de locatie in Nederland belangrijk voor zonnepanelen?

Hoe efficiënt is een zonnepaneel?

Hoeveel geld besparen zonnepanelen?

Waarom kopen mensen zonnepanelen?

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?