Zonatlas

Zonnepanelen check met Zonatlas

Met Zonatlas ziet u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen in Apeldoorn, maar ook de rest van Nederland. Zonatlas heeft dit samen met de gemeenten in Nederland gedaan, om zo alle zonnige daken in beeld te brengen. Alle daken van Nederland zijn geanalyseerd en per dak kunt u zelf zien hoeveel energie u kunt opwekken met de zon! U ziet direct de volgende resultaten:

  • Geschikt oppervlakte
  • Maximaal aantal zonnepanelen
  • Maximum vermogen

U krijgt met Zonatlas daarnaast informatie over de optimale omvang van een installatie op uw dak, de te verwachten opbrengt en de mogelijkheid om de uitstoot van CO2 te reduceren. Vragen? Wij staan voor u klaar. Bel ons op 055 203 2146 of bekijk de contactpagina.


Bent u ondernemer? Doe dan de zakelijke dakscan.


6 redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met ruime ervaring en referenties om de hoek? Zijn kwaliteit, service en garanties bij u misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u juist bij ons aan het juiste adres bent nadat u de Zonatlas heeft bekeken:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies, naar realisatie en service. Zie ook de projecten onderaan de pagina.

2. Beste garanties

Wij leveren enkel producten met complete garanties, denk hierbij een SunPowerSolarEdgeEnphase en montage materialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk voor onze klanten via ons portal.

4. Hoge kwaliteit

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij enkel de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt. Deze zijn nu ook beschikbaar voor u als particulier! Bekijk dus gerust de Zonatlas en doe vandaag nog de dakscan.

5. Scherpe prijs

Een efficiënte planning zorgt voor lage reistijd en grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen. Bekijk ook de voor u beschikbare subsidies van zonpanelen

6. Duurzaamheid / MVO

Wij maken regelmatig gebruik van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zijn aangesloten bij ZRN een recycling programma waardoor ook het beschadigde zonnepanelen op verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Over Zonatlas

Zonatlas toont voor elk dakvlak binnen een gemeente of provincie de geschiktheid voor de opwekking van zonne-energie. Door het combineren van weerdata, de invallende zonnestraling, de hellingshoek van de daken en de schaduwsituatie is een zeer nauwkeurige indicatie van de geschiktheid van de dakvlakken voor zonne-energieopwekking te geven. Zonatlas wordt onder andere gemaakt met het zeer gedetailleerde Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN2) bestand van Rijkswaterstaat en de Waterschappen. Met dit bestand is van de hele gemeente in combinatie met kadaster gegevens een 3D model gemaakt.

U hoeft hierdoor zelf geen gegevens meer in te vullen zoals bijvoorbeeld de hellingshoek van het dak, de ligging van het gebouw ten opzichte van de zon of de aanwezigheid van objecten die schaduw veroorzaken. Zonatlas analyseert en bepaalt met een nauwkeurigheid van een halve vierkante meter de zoninstraling op elk dak. Voor elk dak is de terugverdientijd van een investering in zonnepanelen doorgerekend. De rekenhulp geeft automatisch aan voor welk deel van het dak, zonnepanelen het meest geschikt zijn.

Inwoners rekenen met de meest actuele gegevens doordat de variabelen waarmee de terugverdientijd wordt berekend scherp in de gaten wordt houden. Zonatlas is interactief: een inwoner kan de berekening zelf aanpassen en een eigen ontwerp van een installatie maken en de terugverdientijd hiervan zien. Met Zonatlas zorgen gemeenten er voor dat alle inwoners over onafhankelijke en zeer nauwkeurige informatie beschikken over de zonnestroompotentie van hun dak.

Hieronder ziet u enkele lokale, particuliere projecten van onze klanten. Wij plaatsen alleen de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt. Deze zijn nu ook beschikbaar voor u als particulier! Bekijk dus gerust de Zonatlas en doe vandaag nog de dakscan. Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft. Bel ons op 055 203 2146 of bekijk de contact pagina.

Beemte Broekland - Grondopstelling in weiland

Locatie: Beemte Broekland
Categorieën: Zonnepanelen

verder lezen

Apeldoorn - Hesselink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Apeldoorn - Hissink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Zonatlas en bedrijven, hoe werkt dat?

Zonatlas analyseert voor elk dak in de gemeente of het geschikt is voor het opwekken van zonnepanelen. Dus ook voor de daken van bijvoorbeeld flats, scholen en bedrijven. De terugverdientijd van een investering in zonnepanelen wordt echter berekend op basis van de voorwaarden die gelden voor particuliere huiseigenaren met een eigen dak.

Op Zonatlas ziet u ook als bedrijf hoeveel zonnestroom u kunt opwekken op uw dak. Voor een bedrijf zijn echter specifieke rekenregels van toepassing. Indien u hier vragen over heeft dan kan u dat bij ons kenbaar maken via onze contact pagina.

Check nu eenvoudig of uw dak geschikt is voor zonnepanelen