Van der Valk Solar Systems

De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn efficiënt, esthetisch ... Van der Valk systemen blinken uit in duurzaamheid, montagegemak en kwaliteit. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde aerodynamische systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. Dit is een van de redenen dat wij als leverancier van zonnepanelen in Apeldoorn dit merk aanbevelen,. Het unieke ontwerp laat zich met dezelfde componenten opbouwen in zowel een klassieke Zuid opstelling als ook in een Oost-West of Noord-Zuid opstelling. Van der Valk Solar Systems pro+ heeft een opstellingshoek van 10 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het assortiment voor platte daken blinkt uit in eenvoud en montagesnelheid. Op deze manier kunnen wij voor ieder plat dak een optimale dakbenutting en maximale energieopbrengst realiseren. Juist daarom is dit materiaal zeer geschikt voor projecten met SDE subsidie.

Voordelen van ValkPro+

  1. Montagesnelheid 4-5 minuten per paneel (oost-west respectievelijk zuid systemen
  2. Metalen koppelingen (geen plastic), waardoor voorbereid op aarding en bliksembeveiliging
  3. Standaard al toepasbaar tot 25 m hoogte (hoger op aanvraag)
  4. Minimaal aantal benodigde artikelen
  5. Lage ballast, onderbouwd door de nationale standaarden en windtunneltesten
  6. Ook geschikt voor 2 m en ‘high power' panelen

Montage met Van der Valk

De hoofdcomponenten van het Van der Valk Solar Systems systeem worden door middel van slimme klik-verbindingen in elkaar geklikt, hierdoor wordt de montagetijd sterk verkort. Zowel de zijkanten als de achterkant van het PV-systeem kunnen worden afgeschermd met universele zijpanelen. Door deze zijpanelen is er slechts op een aantal punten ballast nodig en komen er minder krachten op de zonnepanelen en het dak. Dit komt de levensduur van zowel het dak als de zonnepanelen ten goede. De kabels en stekker van het PV-systeem worden eenvoudig bevestigd aan het montagesysteem zodat deze niet op het dak komen te liggen. Hierdoor wordt de kans op storingen in het elektrische circuit sterk verkleind.

Calculatie

Ieder dak is anders. Als klant kunt u bouwen op onze kennis en expertise. Met software, de ValkPVplanner, kan in eenvoudige stappen een complete projectcalculatie met artikellijst en projectspecifieke installatiehandleiding worden verkregen. Ook berekenen wij per project de benodigde hoeveelheid ballast, zodat uw dak niet onnodig lijdt onder het gewicht van uw zonnepanelen.

Jarenlange ervaring

De montagesystemen van va der Valk Solar Systems worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems werkt nauw samen met Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.

website: www.valksolarsystems.com