SunPower-zonnepanelen: kies voor rendement, garantie en looks

SunPower-zonnepanelen staan garant voor topkwaliteit. Niet alleen qua rendement en innovatie, maar ook als het gaat om uitstraling en garantie zetten deze zonnepanelen nieuwe maatstaven. Ook op het gebied van duurzaamheid zitten deze panelen buitengewoon goed doordacht in elkaar. Voor SunPower-zonnepanelen bent u bij Beter Duurzaam aan een vertrouwd adres. Omdat wij SunPower Elite Partner zijn, kunnen wij u volledig ontzorgen. Zowel voor deskundig maatwerk advies als voor stipte levering en vakkundige plaatsing.

De voordelen van SunPower-zonnepanelen

SunPower is één van de eerste, grootste en meest vooruitstrevende spelers in de wereldwijde solarbranche. Niet voor niets kiezen vele duizenden mensen en organisaties wereldwijd dan ook voor deze Amerikaanse zonnepanelen. Deze van Maxeon Solar Technologies afkomstige panelen onderscheiden zich namelijk op diverse onderdelen van andere zonnepanelen. SunPower-zonnepanelen bieden bijvoorbeeld voordelen als het gaat om:

Een leven lang duurzaam

Ook als het om duurzaamheid gaat, legt SunPower de lat hoog. Dat klinkt vanzelfsprekend - we hebben het immers over zonnepanelen - maar het is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Er bestaan namelijk ook zonnepanelen die tijdens de productie en aan het eind van hun levenscyclus het milieu zwaar belasten. SunPower-zonnepanelen onderscheiden zich op dat gebied. Maxeon Solar Technologies conformeert zich namelijk aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Daardoor wordt efficiënt met natuurlijke hulpbronnen omgegaan en kunnen de materialen aan het eind van de levenscyclus circulair worden hergebruikt. Het Declare Label (uniek in de solarbranche!) bevestigt deze duurzame eigenschappen.

Elite Partner voor SunPower-zonnepanelen

Beter Duurzaam is SunPower Elite Partner. Dit betekent onder andere dat we voldoen aan de strenge garantie-, veiligheids- en kwaliteitseisen die Maxeon Solar Technologies stelt. Als u zonnepanelen koopt, wilt u daar immers zorgeloos gebruik van kunnen maken. Het Elite Partnership waarborgt bijvoorbeeld dat alle adviseurs van Beter Duurzaam diverse trainingen hebben gevolgd. Daardoor kunnen wij u professioneel en deskundig adviseren over SunPower-zonnepanelen. Ook goed om te weten is dat Beter Duurzaam zowel VCA*- en ISO- als Veiligheidsladder-gecertificeerd is. Daardoor zijn kwaliteit en veiligheid gewaarborgd - wel zo prettig!

Ontvang maatwerk advies op locatie

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen en bent u benieuwd welke panelen voor uw gebruik het meest geschikt zijn? Neem voor deskundig maatwerk advies op locatie vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee en onderzoeken graag of SunPower-zonnepanelen ook iets voor u zijn.