Sunpower zonnepanelen Garantie

SunPower is al 30 jaar een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van zonne-oplossingen. Onze uiterst geavanceerde benadering van duurzaamheid staat bekend om zijn positieve impact op het milieu en onze gemeenschappen. Daarom heeft de Total Group voor SunPower als zonne-energiepartner gekozen, om de toekomst van de zonne-industrie vorm te geven.

Met meer dan 7 miljoen geplaatste panelen ter wereld heeft SunPower de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn panelen aangetoond.

De producten van SunPower hebben 25 jaar garantie, dit houdt in:

  1. Meer energie tijdens de levensduur: 9,1% boven de industriestandaard
  2. Meer stroom: ten minste 95% van de minimale piekstroom gedurende de eerste vijf jaar
  3. Minder dan 0,4% jaarlijks verlies aan rendement gedurende de volgende 20 jaar
  4. De allereerste 25-jarige dubbele product- en stroomgarantie in de zonnesector
  5. Volledige dekking van vervangingskosten binnen garantie

Bij SunPower blijft men innoveren, zodat we de meest geavanceerde producten en oplossingen, financieringsopties op maat en vooruitstrevende duurzaamheidspraktijken kunnen leveren. Onze volledig geïntegreerde benadering van systemen, opslag en software leidt tot een fundamentele verandering van de toekomst van energie.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.