Sunpower zonnepaneel X21-335-BLK

Het zonnepaneel X21-335-BLK

Het zonnepaneel X21-335-BLK van SunPower is een prachtig zwart paneel met een piekvermogen van 350w. Ideaal voor als u prestatie en uiterlijk wilt combineren. Het staat vast dat de SunPower zonnepanelen de meeste energie leveren. Door de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen kunt u het beste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren. Tevens bieden de hoog presterende zonnepanelen van de SunPower X-Serie een lange duurzaamheid voor een goede prijs.

Garantie Sunpower zonnepanelen

SunPower biedt met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als onze technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt, gaat SunPower over tot repareren of vervangen en herinstalleren.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.