Sunpower zonnepaneel MAX5

Het zonnepaneel MAX5

Het SunPower zonnepaneel MAX5 is een prachtig zwart paneel met een piekvermogen van 425w. Ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren. Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren. Bovendien bieden de hoogwaardige zonnepanelen van de SunPower X-serie een lange levensduur tegen een goede prijs.

Garantie Sunpower zonnepanelen

SunPower biedt met trots een garantie die net zo efficiënt en betrouwbaar is als onze technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u een slecht functionerend paneel hebt, zal SunPower repareren of vervangen en opnieuw installeren.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.