Sunpower Turanor Planet Solar

De Tûranor PlanetSolar is het grootste schip ooit gebouwd dat werkt op enkel zonne-energie. Het was in 2012 het eerste schip dat rond de wereld reisde op enkel zonne-energie. Op 27 september 2010 begon de Tûranor PlanetSolar in Monaco aan een wereldreis die 584 dagen zou duren. Dit is gebeurd met een crew die bestond uit slechts zes personen. Tijdens de expeditie zijn er twee wereldrecords verbroken: de snelste oversteek van de Atlantische Oceaan voor een vaartuig op zonne-energie, en de langste afstand ooit afgelegd met een voertuig op zonne-energie.

De reden dat er gekozen is voor deze cellen is vanwege de hoge efficientie, het robuuste en hoge kwaliteit materialen en de duurzaamheid van het product. Beter Duurzaam in u partner op het gebied van SunPower zonnepanelen in Apeldoorn. Als Premier Partner van Sunpower voldoen wij aan de hoge eisen die gesteld worden om de ervaring van klanten die kiezen voor SunPower zonnepanelen te optimaliseren.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.