Sunpower Solar Impuls

De Solar Impulse is een project wat in 2003 begon als een haalbaarheidsstudie waarbij onderzocht werd of het mogelijk is om, door gebruik te maken van zonne-energie, het doel heeft een zonnevliegtuig over lange afstanden te laten vliegen. Het ultieme doel was om rond de wereld te vliegen. De zonnecellen die gebruikt zijn om dit doel in juli 2016 daadwerkelijk te realiseren zijn SunPower cellen.

De reden dat er gekozen is voor deze cellen is vanwege de hoge efficientie, het robuuste en hoge kwaliteit materialen en de duurzaamheid van het product. Beter Duurzaam in u partner op het gebied van SunPower zonnepanelen in Apeldoorn. Als Premier Partner van Sunpower voldoen wij aan de hoge eisen die gesteld worden om de ervaring van klanten die kiezen voor SunPower zonnepanelen te optimaliseren.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.