SunPower P5 met Enphase

Het Sunpower Performance P5 UPP RES zonnepaneel met Enphase micro omvormer

Het SunPower zonnepaneel P5 UPP RES AC Enphase integrated  is een prachtig paneel met een piekvermogen van ca. 375 Watt, optioneel met geïntegreerde Enphase micro omvormer.

Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren, dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.

Bovendien bieden de hoogwaardige zonnepanelen van de SunPower P5 UPP RES-serie en de micro omvormers van Enphase een lange levensduur tegen een goede prijs.

Garantie

SunPower en Enpase bieden beiden 25 jaar garantie op hun producten. Deze garantie is net zo efficiënt en betrouwbaar is als onze technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u een slecht functionerend paneel hebt, zal SunPower repareren of vervangen en opnieuw installeren. Op de producten van SunPower ontvangt u 25 jaar volledige garnantie, Enphase  geeft 25 jaar product garantie en 2 jaar service garantie

Combinatie SunPower en Enphase.

SunPower P5 UPP RES AC module in combinatie met Enphase micro omvormer zonnepanelen zorgen bij lage licht instraling al voor een vermogen. Dit vermogen kan door Enphase goed al bij lage spanning worden omgezet in bruikbare stroom., deze combinatie is dus ideaal en komt bij andere combinatie niet voor. Hierdoor zal uw systeem beter presteren.

Hogere prestatie

Door SunPower met Enphase te combineren zal schaduw minder negatief effect hebben op de opbrengst van uw zonnestroom systeem. Daarnaast zorgt de micro omvormer ervoor dat in geval van storing niet het gehele systeem uitvalt, maar slechts een deel. Dit is bij string omvormers niet het geval, kortom u heeft ook op deze maniet meer opbrengst uit uw dak.

Sterker

Zowel SunPower zonnepanelen als Enphase micro omvormers staan erom bekend dat ze onder extreme omstandigheden zeer goed blijven functioneren. De beide producten worden aan strenge test onderworpen en staan bekend als de beste producten welke in de marktverkrijgbaar zijn. Vergelijkbaar met traditionele omvormers is et uitvalspercentage van de micro omvormers 10x lager.

Veiligheid

Tijdens het installeren van zonnepanelen krijgen de monteurs niet te maken met hoge vermogens op het dak. Hierdoor is het veiliger om SunPower zonnepanelen te installeren in combinatie met Enphase micro omvormers. Daarnaast bevatten de Enphase-systemen geen DC met hoge spanning. Onder elk individueel paneel is een micro-omvormer geïnstalleerd. De DC wordt door de micro-omvormer op paneelniveau geconverteerd naar AC en daardoor blijft de DC-spanning laag. Het rest van het systeem opereert vervolgens in het AC-domein.

Afmetingen

De SunPower P5 UPP RES AC module in combinatie met Enphase micro omvormer komt in een shingledcells paneel. De afmetingen van het paneel zal ca 1850 x 1000 mm groot worden. Het zonnepaneel zal medio Maart 2021 beschikbaar komen. De SunPower P5 UPP RES module zal enkel beschikbaar worden in een BLACK variant.

Enphase AC batterij

Onze oplossing voor hoogwaardige energieopslag brengt u een hoger niveau van intelligentie en een betere waarde voor uw geld dan elke andere oplossing, met de veiligste en laagste toetredingskosten in de sector. De oplossing kan naadloos worden gekoppeld aan Enphase-micro-omvormers en andere zonnetechnologieën om u te helpen het meeste te halen uit uw energievoorziening. De Enphase AC batterij is een geïntegreerd energieopslagsysteem dat hoge prestaties, superieure betrouwbaarheid, modulaire architectuur en veiligheid biedt. Batterijen krijgen alle aandacht, maar energieopslag omvat veel meer. De Enphase AC batterij gaat voorop en wordt gevolgd door de rest van de energieoplossing voor thuis van Enphase. De naadloze integratie van zonne-energie en opslag combineert micro-omvormers, batterij en verbonden technologie om u controle te geven op een heel nieuw niveau.

  • Capaciteit: 1,2 kWh
  • Diepte van ontlading: 100%
  • Retourefficiëntie cel: 96%
  • Piek uitgangsvermogen: 270 VA
  • Samenstelling: lithium-ijzerfosfaat (LFP)
  • Certificaten voor veiligheid van de batterij: TüV Rheinland

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.