Sunpower en de World Solar Challenge

Nuna is de naam van een wagen aangedreven op zonne-energie waarvan de zonne-cellen zijn gebruikt van SunPower. De wagens zijn in de loop der jaren gebouwd door het Nuon Solar Team. Met de diverse Nuna solarvoertuigen doet het team mee aan de World Solar Challenge, een 3000 km lange race dwars door Australiƫ. Het Nuon Solar Team bestond uit 16 studenten van de Technische Universiteit Delft en heeft in de historie van het team al zeven maal de eerste plaats weten te veroveren.

De reden dat er gekozen is voor deze cellen is vanwege de hoge efficientie, het robuuste en hoge kwaliteit materialen en de duurzaamheid van het product. Beter Duurzaam in u partner op het gebied van SunPower zonnepanelen in Apeldoorn. Als Elite Partner van Sunpower voldoen wij aan de hoge eisen die gesteld worden om de ervaring van klanten die kiezen voor SunPower zonnepanelen te optimaliseren.

Alle adviseurs van Beter Duurzaam hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van zonnepanelen. Zo weet u zeker dat uw advies professioneel is en wij met uw situatie meedenken. Als dealer van Sunpower is de vaardigheid, kennis en persoonlijke aanpak een onderscheid waarvan wij u graag laten profiteren.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een advies op locatie of stel uw vraag via ons formulier.