Particuliere zonnepanelen

Beter Duurzaam, de specialist uit Apeldoorn met veel kennis en ervaring

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met al meer dan 8 jaar ruime ervaring en veel goede referenties in de regio? Zijn kwaliteit, service en garanties misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies naar realisatie naar service.

2. Beste garanties

Wij leveren alleen producten met de beste en complete garanties, denk hierbij een SunPower, SolarEdge, Enphase en montagematerialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk via onze portal.

4. Kwalitatief hoogwaardig

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij alleen de beste merken.

5. Scherpe prijs

Een efficiƫnte planning zorgt voor zo min mogelijk reistijd en door grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen.

6. Duurzaamheid / MVO

Wij vinden het belangrijk ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en anderstaligen aan te nemen. Voor het recyclen van beschadigde zonnepanelen zijn wij aangesloten bij ZRN, een recyclingprogramma voor het afvoeren van zonnepanelen op een verantwoorde wijze.

Interesse?

Heeft u interesse in zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.