Enphase micro-omvormers

Enphase is de marktleider in het micro omvormer segment. Zij bieden een micro omvormer systeem aan bestaande uit een omvormer en een reeks accessoires, zoals de Envoy, de AC batterij en Enlighten monitoringssysteem. Op het gebied van micro-omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Het betrouwbare alternatief voor de string-omvormer is het Enphase systeem met micro omvormers.

Enphase micro-omvormer

Zonnepanelen zijn misschien het meest zichtbaar, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormer technologie is de meest kritische beslissing die u zal maken wanneer u kiest voor zonne-energie. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie.

  • Heeft een standaard garantie termijn van 25 jaar
  • Geoptimaliseerd voor vrijwel alle verkrijgbare zonnepanelen
  • Meer dan een miljoen test-uren.
  • Hoge efficientie

Hoe werkt een Enphase micro omvormer systeem?

Het Enphase micro omvormer systeem bestaat uit losse micro omvormers die achterop de panelen gemonteerd worden. Tevens is het mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen waar de micro-omvormers al ingebouwd zijn, bijvoorbeeld het Sunpower zonnepaneel MAX5 AC met Enphase van 410 Watt per stuk. De werking van het gehele systeem wordt u uitgelegd in onderstaande video.

Enphase Envoy

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Verder zijn de voordelen van de Envoy:

  1. Communicatie in twee richtingen
  2. Probleemoplossing op afstand
  3. Uitgebreide monitoring

De Envoy-S is de slimme Enphase gateway achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Dankzij de doordachte Envoy-S wordt het voor zowel de installateurs als de systeemeigenaren eenvoudiger, dankzij de uitgebreide bewaking, inzicht in het energieverbruik, updatemogelijkheden op afstand en zelfs load management. De Envoy-S verbindt alle facetten met elkaar om één compleet geintegreerde energieoplossing voor thuis te bieden: slim, eenvoudig en krachtig.

Enphase monitoring portal Enlighten

Met de Enphase MyEnlighten-webtoepassing kunt u uw energieproductie volgen, de status van uw systeem bewaken en uw gegevens delen met familie en vrienden, allemaal vanuit een eenvoudige, gebruiksvriendelijke applicatie. Met de Enphase Enlighten mobiele app, kunt u de status van uw systeem in één oogopslag bekijken zonder te scrollen en nog steeds een duik nemen in de details van uw systeemstatus en -prestaties, en dat terwijl u onderweg bent. Eén keer tikken brengt u naar grafieken van energieproductie en overzichten van uw energieverbruik en opslag (indien van toepassing).

De Enphase AC batterij

De Enphase AC batterij is de oplossing voor hoogwaardige energieopslag brengt u een hoger niveau van intelligentie en een betere waarde voor uw geld dan elke andere oplossing, met de veiligste en laagste toetredingskosten in de sector. De oplossing kan naadloos worden gekoppeld aan Enphase-micro-omvormers en andere zonnetechnologieën om u te helpen het meeste te halen uit uw energievoorziening.

Voordelen van de Enphase AC battery

De voordelen van de Enphase AC batterij zijn:

Modulair met lage aanloopkosten: Betaalbaarder, Eenvoudige installatie en Modulair

Hogere prestaties: Efficiënt en Geoptimaliseerd

Hoge betrouwbaarheid: Lange levenscyclus, levensverwachting minstens 10 jaar en geen storing bij uitvallen van één onderdeel

Veiliger: Stabiel, Veilig en geen hoogspanning gelijkstroom

Enphase AC battery is het langverwachte systeem voor energieopslag.