De dakscan voor zonnepanelen: ontdek binnen 2 minuten de potentie van je dak

Met de gratis online dakscan van Beter Duurzaam weet je binnen 2 minuten of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Doe de scan meteen hieronder en check of je zonnepanelen op het dak van je woning kunt plaatsen! Speciaal voor ondernemers hebben we ook een zakelijke dakscan.

Heb je liever persoonlijk contact of wil je graag alvast een offerte ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met de gecertificeerde specialisten van Beter Duurzaam voor deskundig advies op maat!

Bespaar op energie, doe de dakscan voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke manier om duurzame energie op te wekken en onafhankelijk te worden van het energienet. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar levert je ook een forse besparing op je energierekening op. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Waarom eerst een dakscan voor zonnepanelen?

Voordat je zonnepanelen laat plaatsen, is het verstandig om eerst uit te zoeken of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Om uiteenlopende redenen zijn niet alle daken namelijk geschikt om panelen te plaatsen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je al zonnepanelen hebt gekocht en je dak achteraf niet geschikt blijkt. Daarom is het verstandig om eerst een dakscan te doen voor eventuele zonnepanelen.

Ideale plaatsing, maximale opbrengst en optimaal rendement

Daarnaast is er nog een belangrijk argument om de scan te doen. Met onze dakscan kunnen we namelijk de ideale plaatsing en configuratie van de zonnepanelen op je dak bepalen. Daardoor profiteer je straks van maximale opbrengst en optimaal rendement.

Kies voor vakmanschap, veiligheid en kwaliteit

Zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen, dat is waar we ons bij Beter Duurzaam iedere dag voor inzetten. Met ons eigen team van specialisten helpen we particulieren en organisaties naar volle tevredenheid met het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Doe onze dakscan voor zonnepanelen en ontdek of we jou ook van dienst kunnen zijn!


6 redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met meer dan 8 jaar ruime ervaring en referenties in de regio? Zijn kwaliteit, service en garanties misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies naar realisatie naar service.

2. Beste garanties

Wij leveren alleen producten met complete garanties, denk hierbij aan SunPowerSolarEdgeEnphase en montagematerialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk voor onze klanten via onze portal.

4. Kwalitatief hoogwaardig

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij alleen de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt. Deze zijn nu ook beschikbaar voor u als particulier.

5. Scherpe prijs

Een efficiënte planning zorgt voor zo min mogelijk reistijd en door grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen.

6. Duurzaamheid / MVO

Wij vinden het belangrijk om ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of anderstaligen aan te nemen. Wij zijn aangesloten bij ZRN een recyclingprogramma waardoor ook het beschadigde zonnepanelen op verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met jarenlange ervaring in de zonnepanelensector levert Beter Duurzaam uit Apeldoorn hoogwaardige zonnestroom systemen aan een brede groep particulieren, bedrijven en organisaties. Hieronder ziet u de laatste drie particuliere projecten die wij hebben opgeleverd.

Overtuigd? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of laat uw telefoonnummer achter onderaan de pagina en wij bellen u terug.

Beemte Broekland - Grondopstelling in weiland

Locatie: Beemte Broekland
Categorieën: Zonnepanelen

verder lezen

Apeldoorn - Hesselink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Apeldoorn - Hissink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen