Gratis Online Dakscan voor Bedrijfspanden - Ontdek de Potentie van Zonne-energie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie voor uw bedrijfspand? Ontdek nu de kracht van onze gratis online dakscan voor bedrijfspanden. Bij Beter Duurzaam begrijpen we de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen. Met onze geavanceerde online dakscan kunnen we snel en eenvoudig de potentie van zonne-energie op uw bedrijfspand in kaart brengen. Lees verder en ontdek hoe u kunt profiteren van kostenbesparing en milieuvriendelijke energieopwekking.

Hoe werkt onze gratis online dakscan: Met onze gebruiksvriendelijke online dakscan kunt u eenvoudig en kosteloos een analyse laten uitvoeren van uw bedrijfspand. U hoeft alleen maar enkele gegevens in te voeren, zoals de postcode en huisnummer en uw verbruik. Vervolgens gebruiken we geavanceerde algoritmen en zonnestralingsgegevens, hoogte, hellingshoek en schaduwvorming om de potentiële energieopbrengst van zonnepanelen op uw dak te berekenen. Zo krijgt u inzicht in de haalbaarheid en voordelen van zonne-energie voor uw bedrijfspand.

Voordelen van onze gratis online dakscan voor bedrijfspanden:

  1. Kostenbesparing: Ontdek hoeveel u kunt besparen op energiekosten door gebruik te maken van zonne-energie. Onze dakscan geeft u een nauwkeurige schatting van de energieopbrengst en helpt u de terugverdientijd van een zonnepanelensysteem te bepalen.
  2. Duurzame bedrijfsvoering: Door over te schakelen op zonne-energie draagt uw bedrijf bij aan een duurzamere toekomst. Verminder uw ecologische voetafdruk en laat zien dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  3. Subsidie- en financieringsmogelijkheden: Onze dakscan informeert u ook over mogelijke subsidies en financieringsregelingen voor zonnepanelen. Zo kunt u optimaal profiteren van financiële voordelen en investeringskansen.

Professioneel advies en ondersteuning

Bij Beter Duurzaam bieden we niet alleen een gratis online dakscan, maar ook professioneel advies en ondersteuning op maat. Onze ervaren experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het implementeren van een zonne-energieoplossing voor uw bedrijfspand. We helpen u bij het ontwerpen en installeren van een optimaal zonnepanelensysteem dat voldoet aan uw specifieke behoeften en budget.

Ontdek uw zonne-energiepotentieel

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van zonne-energie voor uw bedrijfspand met onze gratis online dakscan. Bezoek onze website, voer uw gegevens in en ontvang binnen enkele minuten een gedetailleerd rapport over uw zonne-energiepotentieel. Samen kunnen we uw bedrijf helpen kosten te besparen, duurzaam te groeien en een positieve impact te hebben op het milieu.


Over Zonatlas

Zonatlas toont voor elk dakvlak binnen een gemeente of provincie de geschiktheid voor de opwekking van zonne-energie. Door het combineren van weerdata, de invallende zonnestraling, de hellingshoek van de daken en de schaduwsituatie is een zeer nauwkeurige indicatie van de geschiktheid van de dakvlakken voor zonne-energieopwekking te geven.

Zonatlas wordt onder andere gemaakt met het zeer gedetailleerde Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN2) bestand van Rijkswaterstaat en de Waterschappen. Met dit bestand is van de hele gemeente in combinatie met kadaster gegevens een 3D model gemaakt. Een gebruiker hoeft hierdoor zelf geen gegevens meer in te vullen zoals bijvoorbeeld de hellingshoek van het dak, de ligging van het gebouw ten opzichte van de zon of de aanwezigheid van objecten die schaduw veroorzaken. Zonatlas analyseert en bepaalt met een nauwkeurigheid van een halve vierkante meter de zoninstraling op elk dak.

Voor elk dak is de terugverdientijd van een investering in zonnepanelen doorgerekend. De rekenhulp geeft automatisch aan voor welk deel van het dak, zonnepanelen het meest geschikt zijn. Inwoners rekenen met de meest actuele gegevens doordat de variabelen waarmee de terugverdientijd wordt berekend scherp in de gaten wordt houden. Zonatlas is interactief: een inwoner kan de berekening zelf aanpassen en een eigen ontwerp van een installatie maken en de terugverdientijd hiervan zien. Met Zonatlas zorgen gemeenten er voor dat alle inwoners over onafhankelijke en zeer nauwkeurige informatie beschikken over de zonnestroompotentie van hun dak.

Zonatlas en bedrijven, hoe werkt dat?

Zonatlas analyseert voor elk dak in de gemeente of het geschikt is voor het opwekken van zonnepanelen. Dus ook voor de daken van bijvoorbeeld flats, scholen en bedrijven. De terugverdientijd van een investering in zonnepanelen wordt echter berekend op basis van de voorwaarden die gelden voor particuliere huiseigenaren met een eigen dak.

Op Zonatlas ziet u ook als bedrijf hoeveel zonnestroom u kunt opwekken op uw dak. Voor een bedrijf zijn echter specifieke rekenregels van toepassing. Indien u hier vragen over heeft dan kan u dat bij ons kenbaar maken via onze contact pagina.

Check nu eenvoudig of uw dak geschikt is voor zonnepanelen

6 redenen om te kiezen voor zakelijke zonnepanelen van Beter Duurzaam?

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met ruime ervaring en referenties om de hoek? Zijn kwaliteit, service en garanties bij u misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u juist bij ons aan het juiste adres bent:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies, naar realisatie en service.

2. Beste garanties

Wij leveren enkel producten met complete garanties, denk hierbij een SunPowerSolarEdgeEnphase en montage materialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk voor onze klanten via ons portal.

4. Hoge kwaliteit

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij enkel de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt.

5. Scherpe prijs

Een efficiënte planning zorgt voor lage reistijd en grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen.

6. Duurzaamheid / MVO

Wij maken regelmatig gebruik van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zijn aangesloten bij ZRN een recycling programma waardoor ook het beschadigde zonnepanelen op verantwoorde wijze worden afgevoerd.