Dakscan

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Doe hieronder de gratis Dakscan of Zonnepanelen-check en ontdek het binnen 2 minuten. Liever persoonlijk contact of een offerte ontvangen? Neem contact op met Beter Duurzaam.


Bent u ondernemer? Doe dan de zakelijke dakscan.


6 redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met meer dan 8 jaar ruime ervaring en referenties in de regio? Zijn kwaliteit, service en garanties misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies naar realisatie naar service.

2. Beste garanties

Wij leveren alleen producten met complete garanties, denk hierbij aan SunPowerSolarEdgeEnphase en montagematerialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk voor onze klanten via onze portal.

4. Kwalitatief hoogwaardig

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij alleen de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt. Deze zijn nu ook beschikbaar voor u als particulier.

5. Scherpe prijs

Een efficiënte planning zorgt voor zo min mogelijk reistijd en door grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen.

6. Duurzaamheid / MVO

Wij vinden het belangrijk om ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of anderstaligen aan te nemen. Wij zijn aangesloten bij ZRN een recyclingprogramma waardoor ook het beschadigde zonnepanelen op verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met jarenlange ervaring in de zonnepanelensector levert Beter Duurzaam uit Apeldoorn hoogwaardige zonnestroom systemen aan een brede groep particulieren, bedrijven en organisaties. Hieronder ziet u de laatste drie particuliere projecten die wij hebben opgeleverd.

Overtuigd? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of laat uw telefoonnummer achter onderaan de pagina en wij bellen u terug.

Beemte Broekland - Grondopstelling in weiland

Locatie: Beemte Broekland
Categorieën: Zonnepanelen

verder lezen

Apeldoorn - Hesselink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Apeldoorn - Hissink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen