Dakscan

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Doe hieronder de gratis Dakscan of Zonnepanelen-check en ontdek het binnen 2 minuten. Liever persoonlijk contact of een offerte ontvangen? Neem contact op met Beter Duurzaam.


Bent u ondernemer? Doe dan de zakelijke dakscan.


6 redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam?

Op zoek naar een specialist in zonnepanelen met ruime ervaring en referenties om de hoek? Zijn kwaliteit, service en garanties bij u misschien nog wel belangrijker dan een scherpe prijs? Begin nu met besparen op uw energiekosten met zonnepanelen van Beter Duurzaam uit Apeldoorn. Zes redenen waarom u juist bij ons aan het juiste adres bent:

1. Ervaren aanbieder

Vanuit Apeldoorn bieden wij snelle service met ons eigen serviceteam, korte lijnen en volledige ontzorging van het gehele proces van advies, naar realisatie en service.

2. Beste garanties

Wij leveren enkel producten met complete garanties, denk hierbij een SunPowerSolarEdgeEnphase en montage materialen van ESDEC en Van der Valk.

3. Snelheid en inzicht

Op onze offertes hoeft u niet lang te wachten en ze zijn altijd online inzichtelijk voor onze klanten via ons portal.

4. Hoge kwaliteit

Doordat wij projecten realiseren bij internationale bedrijven plaatsen wij enkel de beste zonnepanelen die er verkrijgbaar zijn in de markt. Deze zijn nu ook beschikbaar voor u als particulier!

5. Scherpe prijs

Een efficiënte planning zorgt voor lage reistijd en grootschalige inkoop kunnen wij een scherpe prijs garanderen.

6. Duurzaamheid / MVO

Wij maken regelmatig gebruik van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zijn aangesloten bij ZRN een recycling programma waardoor ook het beschadigde zonnepanelen op verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met jarenlange ervaring in de zonnepanelensector levert Beter Duurzaam uit Apeldoorn hoogwaardige zonnestroom systemen aan een brede groep particulieren, bedrijven en organisaties. Hieronder ziet u de laatste drie particuliere projecten die wij hebben opgeleverd.

Overtuigd? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of laat uw telefoonnummer achter onderaan de pagina en wij bellen u terug.

Apeldoorn - Hesselink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Apeldoorn - Hissink

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SolarWatt, Zonnepanelen, Tritec, SolarEdge

verder lezen

Apeldoorn - familie Groendijk

Locatie: Apeldoorn
Categorieën: SunPower, SolarEdge, Zonnepanelen

verder lezen