Zonneboilers

Zonneboiler op boerderij

Een zonneboiler op de boerderij is bijna altijd efficiënt. In en om uw boerderij wordt veel energie verbruikt om de ruimtes waarin gewerkt, gewoond of geleefd wordt voor u of uw dieren te verwarmen. Dit verwarmen met een boiler is erg duur, maar vaak wordt hiervoor ook nog eens onnodig veel energie gebruikt. Niet alleen de ruimte verwarmen is van belang, maar ook de warmte die nodig is om te douchen, te spoelen of te wassen kan vaak veel efficiënter geproduceerd worden. Beter Duurzaam is naast installateur van zonneboilers ook leverancier van boerderijboilers. Door onze installatie heeft u altijd warm water voorhanden en uw energierekening kan tot wel 90% kan dalen. Het milieu wordt gespaard door minder fossiele brandstoffen te gebruiken en u zult minder afhankelijk zijn van de energieleverancier. Dan gaat het niet alleen meer over warmte, maar ook over milieu, besparing en logica.

Als agrariër ondernemer heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden.

Regelgeving op het gebied van milieu en hygiëne brengen aanzienlijke kosten met zich mee, waaronder energiekosten. Sturen op kosten is noodzaak. Energie is een voortdurend stijgende kostenpost. Terugdringing van het energieverbruik levert dan ook goed geld op. Daarnaast is de reinigingskracht gewaarborgd, zodat het kiemgetal beheersbaar blijft.

Vaak komt een boerderijboiler in aanmerking voor ISDE subsidie, en u kunt ook profiteren van belastingvoordeel waaronder EIA.

Zonneboiler op camping

Of het nu een kleinschalige mini camping of een uitgestrekt vakantieparadijs betreft, als u nog niet in het bezit bent van een zonneboiler laat u een grote kans liggen. In de zomer wordt er veel energie gestoken in douchewater of het verwarmen van het buitenzwembad. Vaak horen wij dat er timers in de douches zijn aangebracht en de gasten de energie betalen, of dat de kosten van het stoken bij de prijs inbegrepen zijn.

Kosten omzetten naar winst

Zou het niet veel mooier zijn als u de kosten, die u normaal aan energie heeft, direct kunt omzetten naar winst? Onze adviseurs weten alles over de belastingvoordelen, die u kunt benutten. In de winter kan uw systeem gebruikt worden om uw woning te voorzien van warmte. Vloerverwarming, radiatoren en misschien wilt u wel wat ruimtes vorstvrij houden?

Vaak komt een zonneboiler in aanmerking voor ISDE subsidie, en u kunt ook profiteren van belastingvoordeel waaronder EIA.

Jarenlange ervaring

Wilt u een zonneboiler kopen met subsidie? Beter Duurzaam heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en monteren van boerderij- en zonneboilerinstallaties. Gebruikmakend van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen mogen wij ons met recht een expert noemen op het gebied van zonnewarmte systemen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers geheel en zijn zo een betrouwbare partner die alleen de hoogst haalbare kwaliteit in de markt goed genoeg vind.

Wij vragen subsidies aan, verzorgen wij de contacten met de energieleverancier en geven voorlichtingen bij verenigingen of clubs.

Heeft u een vraag aan één van onze adviseurs, of heeft u interesse in één van onze producten, neem vrijblijvend contact met ons op.