Zonnepanelen Utrecht - VvE Park Welgelegen

Park Welgelegen is een fraai appartementencomplex aan de westkant van Utrecht. Het complex doet z’n naam eer aan: het ligt prachtig in een mooi aangelegd en verzorgd park met oude loofbomen. In opdracht van de VvE Park Welgelegen plaatste Beter Duurzaam 176 zonnepanelen op de daken van het complex.

Appartementen verduurzamen

De plaatsing van de zonnepanelen maakt deel uit van een flinke verduurzamingsslag die de VvE maakt. De verduurzamingsronde maakt Park Welgelegen klaar voor de toekomst. Park Welgelegen biedt mensen van 50 jaar en ouder een comfortabele plek om oud te worden. Het complex bestaat uit een rustiek landhuis met aangrenzende zij- en achtervleugels, die samen plaats bieden aan 111 appartementen.

SunPower-zonnepanelen

De VvE van Park Welgelegen koos voor 176 hoogwaardige SunPower P3 COMM-zonnepanelen, afkomstig van Maxeon Solar Technologies. Ieder zonnepaneel heeft een vermogen van 420 Wp, wat zorgt voor een grote opbrengst aan duurzame zonne-energie. De zonnepanelen zijn gemonteerd met Van der Valk Solar montagemateriaal en aangesloten op omvormers van Huawei.

SCE-subsidie voor VvE's

Wilt u als VvE ook verduurzamen? Dan helpen de specialisten van Beter Duurzaam u graag. Wij denken niet alleen met u mee, maar kunnen u ook helemaal op maat adviseren. Bovendien kennen wij als geen ander de weg in de wereld van subsidies. Daarom ontzorgen wij u ook graag met het aanvragen van subsidies, zoals bijvoorbeeld de SCE-subsidie. Zo weet u zeker dat u geen subsidie misloopt. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.

terug naar overzicht