SDE+ subsidie Zonnepanelen bij Matex en Modul

Zonnepanelen met SDE subsidie op industrieterrein Ouderijn (Utrecht / de Meern). Beter Duurzaam plaats 1.000 zonnepanelen op twee aan elkaar grenzende panden aan de Damzight in Utrecht. De zonnepanelen hebben totaal vermogen van ruim 265.000wp en zijn geïnstalleerd op de panden van Matex Deuren BV en het pand waar All Modull BV zich heeft gevestigd. De gehele installatie is voorzien van power optimizers van Solar Edge. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd met een montagesysteem FlatFix Fusion.

Duurzame deurenproducent

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie. Een betrouwbare partner met kennis van zaken, meer dan 45 jaar ervaring en service die ertoe doet. De deuren zijn isolerend en van zeer lange levensduur, niet voor niet is de combinatie met zonnepanelen een keuze die past bij de producten van de specialist uit Utrecht.

Voor alles wat in een ziekenhuis getransporteerd en/of opgeslagen wordt, biedt All Modul een oplossing. De diensten en producten van bestaan hardware voor medische logistiek onder meer uit modulaire kasten, stellingen en wagens, maar ook uit modulaire inhoud. Elke afdeling binnen een ziekenhuis heeft specifieke wensen. Daarnaast biedt All Modul trainingen binnen hun vakgebied.

Heeft u interesse in zonnepanelen of wilt een SDE subsidie aanvraag laten doen, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Kijk hier voor meer zakelijke zonnestroom referenties.

terug naar overzicht