Zonnepanelen Manderveen - Reinerink Bloemen en Planten

Reinerink Bloemen en Planten is een vertrouwde naam in Twente. Bijna 100 jaar nadat het bedrijf in 1923 werd opgericht, staat inmiddels de derde generatie van dit familiebedrijf aan het roer. Naast een rijk verleden bouwt het bedrijf ook aan een zonnige toekomst. Bij de hoofdvestiging van het bedrijf in Manderveen plaatste Beter Duurzaam 99 zonnepanelen.

Duurzaamheid als doelstelling

Het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame producten is één van de doelstellingen van Reinerink Bloemen en Planten. De installatie van bijna 100 zonnepanelen op de hoofdlocatie in Manderveen past daar natuurlijk perfect bij. Vanuit de vestiging in Manderveen vindt de verwerking van de planten en de distributie naar de vier winkels in Tubbergen, Almelo, Denekamp en Ootmarsum plaats.

Bijna 100 SunPower-zonnepanelen

Deze verwerking en distributie vinden tegenwoordig nóg duurzamer plaats. Beter Duurzaam verzorgde de plaatsing en installatie van 99 SunPower-zonnepanelen bij Reinerink in Manderveen. Twee SolarEdge-omvormers maken het mogelijk dat Reinerink Bloemen en Planten de opgewekte zonne-energie optimaal kan benutten.

Bespaar ook en kies voor zonnepanelen

Kiest u, net als Reinerink Bloemen en Planten, ook voor een duurzame bedrijfsvoering en een flinke besparing op uw energienota? Als specialist in verduurzaming helpt Beter Duurzaam u hier graag bij. Ook de aanvraag van SDE++ subsidie kunnen wij voor u regelen. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel!

terug naar overzicht