Zonnepanelen Epe - Pro Carwash Epe

Schone auto’s met schone energie: op het dak van Pro Carwash Epe heeft Beter Duurzaam 214 SunPower-zonnepanelen geplaatst. Met deze installatie gaat de hypermoderne wasstraat een zonnige en duurzame toekomst tegemoet!

Uitgegroeid tot een begrip

In korte tijd is Pro Carwash Epe uitgegroeid tot een begrip, zowel in als ver buiten Epe. Een prestatie van formaat, want de wasstraat aan de rand van Epe is pas ruim drie jaar geopend. Pro Carwash Epe is echter niet zomaar een carwash. Als gediplomeerd schadebehandelaar oefent eigenaar Dennis Gezel er ook zijn andere passie uit: autoreparatie. Hij spreekt dan ook wel van een ‘carwellness’; met recht een uniek concept!

Klaar voor de toekomst

Om alle energie duurzaam op te wekken, plaatste Beter Duurzaam 214 SunPower-zonnepanelen op het dak van Pro Carwash Epe. Met 25 jaar complete garantie, een hoog vermogen van 415 Wp en geavanceerde SolarEdge-omvormers is Pro Carwash Epe klaar voor een duurzame toekomst.

Benieuwd hoe u kunt verduurzamen?

Wilt u, net als Pro Carwash Epe, ook graag verduurzamen en bent u benieuwd welke mogelijkheden daarvoor bestaan? Neem voor meer informatie of een maatwerk advies gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. We helpen u graag!

terug naar overzicht