Zonnepanelen Waterman Onions

Zonnepanelen Emmeloord - Waterman Onions

Nadat SDE subsidie was toegekend ontving Beter Duurzaam de opdracht om bij Waterman Onions de zonnepanelen te plaatsen. Het bedrijf is een bekende professional en al jarenlang een begrip in de wereld van de akkerbouw. Na een aantal adviesgesprekken is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. In totaal wekken 3.800 SunPower P-serie zonnepanelen op jaarbasis ca. 1.13MWh per jaar op, wat gelijk staat aan het verbruik van ruim 300 huishoudens. SolarEdge heeft de mogelijkheid om op paneel niveau te optimaliseren en inzage te geven in het de prestaties van het zonnepaneel. Beter Duurzaam plaatste de zonnepanelen op verschillende daken. Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals Waterman Onions in Emmeloord duurzaam ondernemen en geld besparen? Neem dan contact met ons op.

Zeer hoge kwaliteit

Beter Duurzaam heeft de keuze gemaakt om SunPower aan te bieden vanwege de zeer hoge kwaliteit van het paneel. Tevens is het risico van dit product lager en zijn de opbrengsten van uw zonnestroom systeem hoger. Een winst voor de eindgebruiker en ons als leverancier.

Het rendement van deze installatie is mede mogelijk door gebruik te maken van SDE subsidie, meer informatie over SDE subsidie? Klik hier

terug naar overzicht