Zonnepanelen Barneveld

Zonnepanelen Barneveld

Nadat SDE subsidie was toegekend ontving Beter Duurzaam de opdracht om bij van Reenen Transport de zonnepanelen te plaatsen. Het bedrijf is een bekende professional en al jarenlang een begrip in de logistieke sector. Na een aantal adviesgesprekken is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. In totaal wekken de 1.750 SunPower P-serie zonnepanelen op jaarbasis ruim 520.000kWh op wat gelijk staat aan het verbruik van ongeveer 150 huishoudens. SolarEdge heeft de mogelijkheid om op paneel niveau te optimaliseren en inzage te geven in het de prestaties van het zonnepaneel. Beter Duurzaam plaatste de zonnepanelen op verschillende daken. Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals van Reenen Transport duurzaam ondernemen en geld besparen? Neem dan contact met ons op.

Referenties in Barneveld

Van Reenen Transport en Warehousing behoort tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Het motto bij deze professionals: "Hard en slim werken loont". Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen we dat op de Veluwe. Dat is Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen.

MOBA is wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Moba levert bijzonder innovatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor de eierindustrie die voldoen aan de strenge normen van de huidige markt

Ook hier plaatsen wij zonnepanelen in combinatie met SDE subsidie

Beter Duurzaam heeft de keuze gemaakt om SunPower aan te bieden vanwege de hoge kwaliteit van het paneel. Tevens is het risico van dit product lager en zijn de opbrengsten van uw zonnestroom systeem hoger. Een winst voor de eindgebruiker en ons als leverancier.

terug naar overzicht