Zonnepanelen Almere - Kinderdagverblijf / BSO De Zeeraket

Omgeven door een bos aan de oever van het IJmeer in Almere ligt KindCentrum De Zeeraket. Op deze prachtige en duurzaam gebouwde locatie is een prachtig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ontstaan. Beter Duurzaam plaatste bijna 650 zonnepanelen op deze groene locatie.

Duurzaam gebouwd

KindCentrum De Zeeraket is duurzaam gebouwd met veel natuurlijke materialen. Bovendien heeft het gebouw een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu. Dat komt tot uiting in aspecten zoals bijvoorbeeld de luchtkwaliteit, de temperatuur, het leefcomfort, het licht en het geluid. Prachtige materialen in natuurlijke kleuren passen harmonieus bij de bosrijke strandomgeving. In deze natuurlijke omgeving biedt het KindCentrum een fantastische plek voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Bijna 650 zonnepanelen

In zo’n natuurlijke omgeving kan een duurzame energievoorziening natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft het KindCentrum gekozen voor zonne-energie. Op de locatie plaatste Beter Duurzaam 647 zonnepanelen die voor de energie zorgen. De panelen zijn gemonteerd met Kalzip Felspartners montagemateriaal en aangesloten op Huawei Fusion Solar omvormers. Naast duurzame energie profiteert KindCentrum De Zeeraket hierdoor ook van een aangenaam lage energierekening.

Ook zonnepanelen op uw kinderopvang?

Wilt u uw kinderopvang ook verduurzamen en uw energielasten verlagen? Neem voor maatwerk advies over zonnepanelen en andere oplossingen om uw gebouw te verduurzamen contact op met Beter Duurzaam. Onze specialisten maken graag kennis met u en denken graag met u mee in de best passende oplossing.

terug naar overzicht