Beemte Broekland - Grondopstelling in weiland

Zonnepanelen worden in vrijwel alle gevallen op het dak geplaatst. Wilt u ook graag zonnepanelen laten plaatsen, maar is uw dak daar bijvoorbeeld ongeschikt voor? Dan is het goed om te weten dat zonnepanelen ook op andere oppervlaktes kunnen worden geplaatst. Een mooi voorbeeld daarvan zien we in Beemte Broekland, waar Beter Duurzaam een grondopstelling plaatste in een weiland.

Twintig zonnepanelen van Jinko Solar

De grondopstelling bestaat uit een onderconstructie van Van der Valk Solar met daarop twintig Jinko Neo-zonnepanelen van 415 Wp. Deze panelen zijn gekoppeld aan een hoogwaardig Enphase-systeem, dat onder andere is voorzien van IQ7A-micro-omvormers. Deze zorgen ervoor dat de panelen optimaal functioneren en dat de stroom direct onder de panelen wordt omgezet naar 230V-wisselspanning.

Overzicht en inzicht met Enphase Envoy

Het ‘brein’ achter deze energie-installatie vormt het Enphase Envoy-systeem, dat zorgt voor de registratie van de zonnepanelen. Daarnaast geeft Enphase Envoy ook gedetailleerd inzicht in zowel de opgewekte als de verbruikte energie. Met behulp van een handige app heeft u als gebruiker daardoor altijd realtime inzicht in uw energieproductie en -verbruik.

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor zonnepanelen?

Wilt u ook graag zonnepanelen laten plaatsen, maar biedt uw dak daar geen mogelijkheden voor? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er bestaan om zonnepanelen te plaatsen!

terug naar overzicht