Zonnepanelen Zutphen - Tactus Verslavingszorg

25.11.2020

Duurzaamheid voor de mens

Tactus verslavingszorg is er voor jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving, ook in combinatie met andere problematiek. De zorg van Tactus focust zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Dat betekent niet dat iemand het volledig zelf moet uitzoeken. Zij zijn er om te helpen. Men helpt de cliënt maar ook naasten en professionals. Omdat het samen wel lukt! Het zorgprogramma van Tactus Verslavingszorg wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en mogelijkheden van ieder cliënt. Er wordt verder gekeken dan de verslaving zelf: welke andere problematiek speelt een rol? Tevens wordt er tijdens een behandeltraject gekeken naar het netwerk van de cliënt. Wie in de omgeving kan een cliënt ondersteunen? Welke naasten zouden zelf ook hulp kunnen gebruiken? Iedereen krijgt de best passende zorg: niet meer dan nodig, maar niet minder dan verantwoord.

SunPower Zonnepanelen voor Tactus Verslavingszorg

Voor deze zorginstelling heeft Beter Duurzaam onlangs 564 SunPower P3 zonnepanelen van 415 Wattpiek op het platte dak geïnstalleerd. Er is voor SunPower gekozen vanwege:

  • de uitermate hoge kwaliteit en opbrengst van de cellen
  • de bewezen prestaties van SunPower
  • de lange historie waar het merk zich heeft onderscheiden
  • de complete SunPower garantie met bijpassende voorwaarden.

De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op omvormers van het merk SolarEdge. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd in combinatie met SDE subsidie.

Heeft u ook een bedrijf, instelling of bent u bestuurder van een VVE en wilt u net zoals Tactus Verslavingszorg uit Zutphen duurzaam ondernemen en geld besparen? Heeft u vragen over subsidie mogelijkheden of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier meer foto's van dit project

terug naar overzicht