Zonnepanelen Harderwijk - Wedding Nederland

19.04.2020

Duurzame druktemakers

In 1844 is Wedding Nederland opgericht als een kleine drukkerij van kranten. Nu – bijna 175 jaar later – ligt de focus op het helpen en begeleiden van organisaties bij documentenstromen waarbij de oorspronkelijke visie van Wedding niet verloren is gegaan: samen oplossingen bedenken op basis van een kwalitatieve samenwerking.

Dat kan professioneel drukwerk zijn of de ontwikkeling van een boek maar ook moderne distributiemogelijkheden voor uw producten of de opslag van uw documenten in de cloud. Bij Wedding Nederland werkt men elke dag met twintig medewerkers en waardevolle partners aan de groei van uw onderneming.

Certificaten

Bij Wedding Nederland kunt u duurzaam papier herkennen aan het FSC®-keurmerk. Naast kwaliteit, hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg hoog in het vaandel staan. Zo produceert Wedding Nederland CO2 neutraal, en belasten zij het milieu niet met de productie van  magazines, flyers, brochures, folders, persoonlijk drukwerk, visitekaartjes, etiketten en nog heel veel meer. Ook als u hulp of advies nodig heeft bij de opmaak bent u bij Wedding Nederland  uit Harderwijk aan het juiste adres.

Zonnepanelen voor Wedding Nederland

Deze persoonlijk gerichte kwaliteitsonderneming heeft onlangs 434 SunPower zonnepanelen op het dak geinstalleerd gekregen .De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op omvormers van het merk Huawei. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd in combinatie met SDE subsidie.

Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals van Drukkerij Wedding uit Harderwijk duurzaam ondernemen en geld besparen? Heeft u vragen over subsidie mogelijkheden of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Middels onderstaande animatie stellen we ons graag aan u voor.

terug naar overzicht