Zonnepanelen Ede - Delektro

12.04.2020

Zonnepanelen voor installateur met oog voor detail

In 2001 begon Cor van Leeuwen sr. zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Klein project of groot project: met vasthoudendheid streefde Cor naar topkwaliteit. In 2003 kwam zoon Jacob bij het bedrijf werken; zeven jaar later volgde hij als eigenaar zijn vader op. In 2019 verhuisd Delektro naar een nieuw pand in Ede. Een stijlvol ingericht pand dat de visie van deze installateur met oog voor detail in de installatietechniek én interieurdesign weerspiegelt. Op deze locatie, langs de A12, hebben heeft Beter Duurzaam zonnepanelen geinstalleerd

Delektro

Verrassen met aandacht voor details. Dat is de missie van Delektro als E-installateur. Een missie die nooit gewoon wordt: wie met aandacht werkt, ziet altijd iets nieuws. Een missie waaraan men met veertig ‘SpecialHelmets’ uitvoering geven.

Installateur met showroom

Het is misschien niet vanzelfsprekend dat een installateur een showroom heeft. Maar bij Delektro vinden ze het belangrijk dat de klant met eigen ogen kunt zien wat men kan bereiken met techniek. De luxe. De sfeer. Het comfort. De uitstraling. In 2012 richtten de heren daarom een luxe showroom in, vol domotica.

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Deze kwaliteitsinstallateur heeft de keuze gemaakt om SunPower zonnepanelen aan te schaffen vanwege de zeer hoge kwaliteit en de 25 jaar garantie van het paneel. Tevens is het risico van dit product lager en zijn de opbrengsten van uw zonnestroom systeem hoger. Een winst voor de eindgebruiker en ons als leverancier. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op omvormers en optimizers van SolarEdge waardoor de opbrengst van de panelen is te monitoren op paneel niveau en de veiligheid van het systeem beter is gewaarborgd.

Duurzaam investeren

Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals van Delektro uit Ede duurzaam ondernemen en geld besparen? Heeft u vragen of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op, middels onderstaande animatie stellen we ons graag aan u voor.

terug naar overzicht