Zonnepanelen den Haag - Shell

26.04.2020

Duurzaamheid bij Shell houdt in het op verantwoorde wijze leveren van energie, rekening houdend met mensen, hun veiligheid en het milieu. Daarom plaatste Beter Duurzaam SunPower zonnepanelen op het hoofdkwartier in den Haag. Tevens is in het kader van recycling de bestaande constructie hergebruikt, de oude zonnepanelen hebben een nieuwe bestemming gekregen en zijn er gesprekken om meer installaties te mogen leveren.

Duurzame ontwikkeling

De aanpak bij Shell aanpak met betrekking tot duurzaamheid is binnen de bedrijfsactiviteiten op de volgende drie niveaus geïntegreerd:

  1. Zorgen dat onze bedrijfsactiviteiten veilig, efficiënt, verantwoord en winstgevend zijn
  2. Delen van bredere voordelen waar we actief zijn
  3. Helpen om een toekomst met duurzame energie tot stand te brengen

Dit is mogelijk, maar het vereist dringend actie en een langetermijnvisie. Shell is in deze transitie een bereidwillige en competente speler. Shell vervult deze rol waar dit commercieel gezien logisch is, zowel in de olie- en gasindustrie als in koolstofarme technologieën en hernieuwbare energiebronnen. Maar voor het aanpakken van klimaatverandering is actie van de maatschappij als geheel noodzakelijk. Daarom is Shell er voorstander van dat het zakenleven, de overheid en de burgermaatschappij samenwerken om een toekomst met duurzamere energie tot stand te brengen.

SunPower zonnepanelen voor Shell

Voor deze multinational heeft Beter Duurzaam onlangs 332 SunPower zonnepanelen van 395 Wattpiek op het dak geïnstalleerd. Er is voor SunPower gekozen vanwege:

  • de uitermate hoge kwaliteit en opbrengst van de maxeon cellen
  • de Cradle to Cradle certificaten van de zonnepanelen
  • de bewezen prestaties van SunPower
  • de lange historie waar het merk zich heeft onderscheiden
  • de complete SunPower garantie met bijpassende voorwaarden.

De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op omvormers van het merk SolarEdge. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd in combinatie met SDE subsidie.

Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals Unilever uit Wageningen duurzaam ondernemen en geld besparen? Heeft u vragen over subsidie mogelijkheden of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier meer foto's van dit project

terug naar overzicht