Zonnepanelen Apeldoorn - van Gerrevink

04.05.2020

Zonnepanelen voor installateur met oog voor detail

Van Gerrevink B.V. is gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van al uw afvalstromen tot waardevolle grondstof. Van papiervernietiging tot data- en productrecycling, bij van Gerrevink is uw afval in betrouwbare handen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden is van Gerrevink sinds 1879 de beste partner voor het overslaan, sorteren, bewerken, vernietigen, verwerken en (tijdelijk) opslaan van onder andere papier, oud ijzer, metaal, hout, kunststof en elektronica-afval.

van Gerrevink

Van Gerrevink is een echt familiebedrijf en sinds de oprichting in 1879 is inmiddels de vijfde generatie (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Maar ook op ‘de werkvloer’ gaan banen over van vader op zoon en zijn verschillende medewerkers al tientallen jaren binnen ons bedrijf werkzaam. Hierdoor hebben onze klanten al jarenlang contact met dezelfde chauffeur of accountmanager – en dat schept vertrouwen.

Zonnepanelen voor van Gerrevink

Deze kwaliteitsinstallateur heeft de keuze gemaakt om 1336 zonnepanelen aan te schaffen.De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op omvormers en optimizers van SolarEdge waardoor de opbrengst van de panelen is te monitoren op paneel niveau en de veiligheid van het systeem beter is gewaarborgd.

Duurzaam investeren

Heeft u ook een bedrijf en wilt u net zoals van Delektro uit Ede duurzaam ondernemen en geld besparen? Heeft u vragen of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op, middels onderstaande animatie stellen we ons graag aan u voor.

terug naar overzicht