Veilig investeren in zonnepanelen

23.02.2022

Wilt u veilig investeren in zonne-energie met een gemiddeld rendement van 3,5% tot zelfs 4,8% voor ENGIE-klanten? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met Zonnedak Meygreen, waar Beter Duurzaam binnenkort bijna 1.400 zonnepanelen plaatst.

Wat is zonnedak Meygreen?

Zonnedak Meygreen is een zonnedak dat ruimte biedt voor 1.378 zonnepanelen. Het zonnedak ligt op paardenstal De Meyboom in Lattrop-Breklenkamp, op de grens van Nederland en Duitsland. Gedreven door welzijn, gezondheid en duurzaamheid wordt deze stal al geruime tijd gerund en beheerd door de familie Groeneveld. De plaatsing van de zonnepanelen is de volgende stap in de verduurzaming van stal De Meyboom.

Al vanaf 25 euro investeren in zonnepanelen

Het zonnedak heeft een totaal vermogen van 570,98 kWp en produceert naar verwachting 445.000 kWh aan zonnestroom op jaarbasis. Dat is genoeg voor het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van bijna 150 huishoudens. Van deze opbrengst kunt u meeprofiteren. Vanaf vandaag kunt u al vanaf 25 euro investeren in dit zonnedak. Kijk op https://www.zonnepanelendelen.nl/project/meygreen/ voor meer informatie of neem contact met ons op.

terug naar overzicht