SunPower-zonnepanelen nu met 40 jaar garantie

15.02.2022

Onder het motto ‘Solar for Life’ heeft Maxeon Solar Technologies de garantie op haar SunPower-zonnepanelen uitgebreid tot 40 jaar. Daarmee biedt Maxeon Solar Technologies de meest uitgebreide garantie van alle zonnepanelenfabrikanten! Een baanbrekende en grensverleggende mijlpaal, die we als SunPower Elite Partner graag met u delen.

SunPower-zonnepanelen: duurzaam, rendabel en efficiënt

Al ruim 35 jaar zijn SunPower-zonnepanelen toonaangevend als het gaat om duurzaamheid, prestaties en rendement. De zonnepanelen van Maxeon Solar Technologies zijn niet alleen heel duurzaam geproduceerd, maar presteren dankzij slimme technologie ook bovengemiddeld. Ongeacht de weersomstandigheden! De unieke technologie van SunPower-zonnepanelen werkt namelijk bij lagere temperaturen en is bestand tegen barsten. Bovendien absorberen deze zonnepanelen meer zonlicht bij zonsopgang en zonsondergang.

40 jaar garantie op SunPower-zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Maxeon Solar Technologies. De SunPower-zonnepanelen dragen niet alleen bij aan duurzame energiewinning, maar worden ook duurzaam geproduceerd. Wist u bijvoorbeeld dat SunPower-zonnepanelen loodvrij zijn en gemaakt worden van recyclebare grondstoffen? Sinds 1 januari 2022 heeft Maxeon Solar Technologies een baanbrekende stap gezet. De fabrikant van deze hoogwaardige zonnepanelen heeft de garantie op SunPower Maxeon-zonnepanelen verhoogd tot 40 jaar.

Garantie op product, prestaties en service

De garantie van 40 jaar geldt niet alleen op het product, maar ook op de prestaties en de service. Daardoor geniet u zorgeloos van de voordelen van SunPower-zonnepanelen, zowel voor uw energierekening als voor het milieu. Over het milieu gesproken: door de uitgebreide garantie van 40 jaar hoeven deze zonnepanelen ook jarenlang niet te worden vervangen. Ook dat is weer goed voor het milieu; de hoeveelheid afval neemt immers sterk af.

Beter Duurzaam, uw partner voor SunPower-zonnepanelen

Wereldwijd liggen er inmiddels al meer dan 35 miljoen SunPower-zonnepanelen op zakelijke en particuliere daken. Bent u benieuwd of deze zonnepanelen ook iets voor u zijn? Onze specialisten denken graag met u mee. Als Elite Partner kennen wij deze zonnepanelen als geen ander. En omdat uw tevredenheid bij ons vooropstaat, regelen wij zelfs de aanvraag van SDE++ subsidie voor u. Dat is wel zo prettig! Neem daarom contact met ons op en haal het maximale rendement uit SunPower-zonnepanelen.

terug naar overzicht