SDE-subsidie aanvragen kan nog één week

29.09.2022

Bent u ondernemer en wilt u CO2 reduceren of duurzame en hernieuwbare energie produceren? Dan kunt u via de Rijksoverheid SDE-subsidie aanvragen. Wees er snel bij, want de openstelling van deze subsidieregeling duurt nog één week. Beter Duurzaam ontzorgt u hier graag bij!

SDE-subsidie aanvragen

Met de SDE-subsidie kunnen ondernemers op een rendabele manier verduurzamen door te investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp. Daarmee zet u gelijk een belangrijke stap als het gaat om de energielabelplicht die op 1 januari 2023 ingaat!

Wees er snel bij

Afgelopen zomer, op 28 juni, is de SDE-aanvraag geopend en volgende week, op donderdag 6 oktober, sluit de regeling. Wilt u dit jaar nog graag van de subsidieregeling gebruikmaken? Dan kunt u dus nog één week SDE-subsidie aanvragen. Meer informatie over SDE-subsidie vindt u op de website van RVO.

Loop geen SDE-subsidie mis

Bij het aanvragen van SDE-subsidie komt veel kijken. Laat u daar niet door afschrikken: de specialisten van Beter Duurzaam nemen uw aanvraag namelijk graag uit handen. Wij kennen immers als geen ander de weg in het subsidielandschap en zorgen daarom dat u geen subsidie misloopt. Neem snel contact met ons op, we staan graag voor u klaar!

terug naar overzicht