Fred Bruins geslaagd voor Scope 12

22.07.2022

Als u zonnepanelen wilt laten installeren, wilt u geen enkel risico lopen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Ook daarom bent u bij Beter Duurzaam aan een vertrouwd adres. Het levende bewijs is onze collega Fred Bruins, die onlangs is geslaagd voor Scope 12.

Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd

Bij Beter Duurzaam zijn kwaliteit en veiligheid twee van de belangrijkste uitgangspunten in ons werk. Iedere dag opnieuw werkt ons team volgens de hoogste richtlijnen om de kwaliteit en de veiligheid van uw zonnepanelen te waarborgen. Wij voldoen dan ook niet alleen aan hoge ISO- en VCA-eisen, maar ook aan de strenge normen van de Scope 12 installatierichtlijn.

Geslaagd voor Scope 12

Begin deze maand is onze collega Fred Bruins geslaagd voor Scope 12. Wij feliciteren Fred hier van harte mee en zijn blij met dit mooie resultaat van onze voortdurende focus op kwaliteit en veiligheid. Fred is nu erkend inspecteur van zonnestroominstallaties conform de strenge veiligheidseisen van Scope 12.

Meer weten over Scope 12?

Voor meer informatie over Scope 12 verwijzen wij u graag naar de website van SCIOS. Uiteraard mag u voor al uw vragen ook gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag!

terug naar overzicht