Energielabel A+++++ voor Beter Duurzaam

03.10.2022

Op 1 januari 2023 gaat de energielabelplicht in. Alle bedrijfspanden van minimaal 100 m2 zijn vanaf deze datum verplicht om een groen energielabel te hebben. Beter Duurzaam helpt u graag met het verduurzamen van uw pand. Ook voor ons eigen pand hebben we de nodige maatregelen getroffen. We zijn trots op het resultaat: het heeft ons het meest groene energielabel A+++++ opgeleverd!

Energielabel A+++++

De nieuwe energielabelplicht betekent dat ieder bedrijfsgebouw per m2 nog maximaal 225,01 kWh aan fossiele energie per jaar mag gebruiken. Met die waarde voldoet u aan de verplichting voor minimaal het energielabel C. Hoe minder fossiele energie uw bedrijfspand gebruikt, des te groener het energielabel uitvalt. Dankzij diverse verduurzamingsmaatregelen gebruiken we bij Beter Duurzaam zelfs -2,46 kWh per m2 aan fossiele energie. Dat levert ons het meest groene energielabel A+++++ op.

Voldoet u nog niet aan de energielabelplicht?

Voldoet uw bedrijfspand nog niet aan de criteria voor een groen energielabel? Dan helpt Beter Duurzaam u graag om ook te verduurzamen. Met bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp kunt u al een flinke slag maken. Neem voor maatwerk advies snel contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag, zodat u ook in 2023 gewoon van uw bedrijfspand gebruik mag blijven maken.

terug naar overzicht