Een 9,8 uit 100 reviews: ook daarom kiest u voor Beter Duurzaam

25.02.2022

Bij Beter Duurzaam houden we van de zon. Maar wist u dat we ook regelmatig van sterren en regen genieten? De afgelopen 5 jaar regende het namelijk sterren, met dank aan vele tientallen klanten die hun ervaring met Beter Duurzaam deelden via Google. Afgelopen week ontvingen we van dhr. Bronsvoort onze 100e review, waar we gepast trots op zijn:

“Duidelijke communicatie. Snelle levering. Vriendelijke werknemers die accuraat en snel de panelen hebben gelegd en de overige onderdelen (bv. omvormer) hebben aangesloten. Tussendoor alle tijd voor vragen en uitleg.”

Minstens zo dankbaar zijn we voor het gemiddelde rapportcijfer dat onze klanten ons geven: na alle 100 reviews staat onze score op bijna het maximaal haalbare rapportcijfer van een 9,8 (= 4,9 uit 5 sterren). Een prestatie waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt en tegelijk een geweldige stimulans om ons ook in de toekomst te blijven inzetten om u als klant maximaal tevreden te houden.

Bedankt voor uw vertrouwen! En heeft u verbeterpunten voor ons? Deel ze gerust met ons; we blijven onszelf graag verbeteren.

Ervaringen met Beter Duurzaam

Richard van Asselt (5)

Aankoop, begeleiding en plaatsing van mijn zonnepanelen verliep tot volle tevredenheid. Hopelijk betreft het ook een duurzaam systeem, wat lang mee gaat. De rest moet de zon doen.

Ron van Herk (5)

Voor onze VvE vanuit 5 offertes gekozen voor Beter Duurzaam. Dit was een uitstekende keuze. Prima advies en goede begeleiding gedurende het proces van subsidie tot plaatsing.

Jan-Bart Zwanenburg (5)

Heldere, duidelijke uitleg van hun werkwijze, SDE subsidie aanvraag helemaal zonder zorgen overgelaten aan de mannen van Beter Duurzaam en gedurende het vervolgtraject alles waargemaakt wat besproken en beloofd is!

Freek van Hasz (5)

Nette en snelle offerte ontvangen met goed advies. Montage en uitvoering ook netjes en goed. Vakmensen!

Daan Eggink (4)

Prima ervaring, vakkundig en snel geïnstalleerd. Ook de service vooraf en de nazorg was prima.

Tien Wientjes (5)

De installateurs waren vaktechnisch O.K. de na-service van beter duurzaam was optimaal. alles functioneert perfect !

Bart Peek (5)

Beter Duurzaam is top! 👍 De zonnepanelen doen het super!

Stan Bierma (5)

Eerlijke betrouwbare leverancier van zonnepanelen. Goede technische informatie, punctueel en een zeer goede service

Herman Kolkman (5)

Deskundig en volledig advies, na installatie een perfecte begeleiding bij het in bedrijf stellen.

Hans Schimmel (5)

Beste Beterduurzaam, geweldig wat een service. Alles op tijd klaar en keurig opgeleverd. Laat het zonnetje maar schijnen.

Lia Voogd (5)

Snel en volgens afspraak geleverd, goede service

Diederik van Nimwegen (5)

Klantvriendelijk en een duidelijke snelle (en scherpe) offerte. De installatie verliep probleemloos waarbij alle kabels keurig zijn weggewerkt, ondanks de moeilijke positie van de meterkast. Mochten we in de toekomst panelen bijplaatsen, dan zeker weer bij Beter Duurzaam! Bedankt!

terug naar overzicht