Een 9,8 uit 100 reviews: ook daarom kiest u voor Beter Duurzaam

25.02.2022

Bij Beter Duurzaam houden we van de zon. Maar wist u dat we ook regelmatig van sterren en regen genieten? De afgelopen 5 jaar regende het namelijk sterren, met dank aan vele tientallen klanten die hun ervaring met Beter Duurzaam deelden via Google. Afgelopen week ontvingen we van dhr. Bronsvoort onze 100e review, waar we gepast trots op zijn:

“Duidelijke communicatie. Snelle levering. Vriendelijke werknemers die accuraat en snel de panelen hebben gelegd en de overige onderdelen (bv. omvormer) hebben aangesloten. Tussendoor alle tijd voor vragen en uitleg.”

Minstens zo dankbaar zijn we voor het gemiddelde rapportcijfer dat onze klanten ons geven: na alle 100 reviews staat onze score op bijna het maximaal haalbare rapportcijfer van een 9,8 (= 4,9 uit 5 sterren). Een prestatie waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt en tegelijk een geweldige stimulans om ons ook in de toekomst te blijven inzetten om u als klant maximaal tevreden te houden.

Bedankt voor uw vertrouwen! En heeft u verbeterpunten voor ons? Deel ze gerust met ons; we blijven onszelf graag verbeteren.

Ervaringen met Beter Duurzaam

Micha van der Ende (5)

Erg goede ervaringen met Beter Duurzaam. Na een aantal installaties in de straat toch de overweging gemaakt om met dit bedrijf in zee te gaan. Het huidige zonnepanelen dak was toch een risico om er nieuwe op te plaatsen. Beter Duurzaam heeft dit heel vakkundig aangepakt. Vanwege de ervaringen in de straat kan Beter Duurzaam snel schakelen met de offerte, verstrekken van informatie en maken van afspraken. De installatie dag verliep echt heel voorspoedig. Ze begonnen om 9uur met twee mannen en waren om 14u klaar. Alles was volledig geïnstalleerd en netjes achtergelaten. De samenwerking met Ruitenbeek ging ook erg goed. De dag erna ook netjes opgebeld door Beter Duurzaam om de installatie dag te evalueren. Beter Duurzaam is een heel professioneel bedrijf met de gewenste aandacht voor de klant.

Paul Wansink (5)

Arie de Blois kwam eerst op locatie kijken om een gedegen advies te geven. Het geheel is geplaatst conform de afspraak. Sterker nog, ter plekke kwam het advies van de monteurs ze niet verticaal maar horizontaal te plaatsen hierdoor konden er 3 panelen meer op en qua symmetrie staat het (bijna onopvallend) veel mooier. 300 Watt panelen met een goede prijsstelling. Een zeer tevreden klant!

Martijn Bremmer (5)

Bijzonder servicegericht en kwalitatief de beste!

Lars de Jong (5)

Verstand van zaken, heldere communicatie en zeer klantvriendelijk. Het is gewoon prettig dat Beter Duurzaam alles regelt, van offerte tot plaatsing, onderhoud, subsidie aanvraag enz.

Baltus (5)

Eerlijke voorlichting. Geen drammerige verkooppraat. Snelle offerte. Correcte levering. Super monteurs. Mensen die niet even iets af komen raffelen, maar een installatie maken die de zelf ook zo op hun dak zouden leggen. Eén keer een probleem gehad met de omvormer die het maximum vermogen afkapte. Bellen, en binnen een dag antwoord over de oplossing. 3 dagen later hing er een nieuwe. Klasse!

Berfin Canda (5)

Goeie communicatie, nagekomen beloftes en veel eigen initiatief waardoor wij "ontlast" worden van veel handelingen!

C.W. van Kooten (5)

Duidelijke en scherpe offerte. Panelen zeer naar wens geplaatst door vakkundige en uiterst vriendelijke monteurs. Is een aanrader!

Henk de Wit (5)

Goede , duidelijke info betreft de mogelijkheden bij Beter Duurzaam. Overzichtelijke offerte. Korte levertijd. Aan te raden dus.

Barina Wouters (5)

Duidelijke offerte, snelle levering en volgens afspraak geïnstalleerd. Vriendelijke monteurs en zeer goede service. Wij zijn heel tevreden.

Herry Lips (5)

Vanaf december 2017 heb ik tien zonnepanelen op het dak liggen. Een prima voorlichting door Beter Duurzaam ging daaraan vooraf, waarbij niet de verkoop van zoveel mogelijk panelen gold, maar i.v.m. schaduwwerking een aantal dat optimaal zou opbrengen. De app op mijn iphone geeft me een prima overzicht van de opbrengsten (zelfs per paneel!).

Ron Vergeer (5)

In de zomer van 2017 hebben wij op twee panden in Woerden ruim 200 panelen laten plaatsen door Beter Duurzaam. Wij zijn heel tevreden over de geleverde producten, montage en after sales. Wij vinden Beter Duurzaam een uitstekend bedrijf die zijn afspraken nakomt!

Fons en Marja van Laarhoven (4)

Heldere en duidelijke offerte ontvangen. Bij de plaatsing van de zonnepanelen moest er helaas iets afgeweken worden van het oorspronkelijke plan. Beter Duurzaam en de vriendelijke monteurs hebben dit naar volle tevredenheid opgelost. Na de werkzaamheden is alles keurig schoongemaakt en opgeruimd.

Caro (4)

Goed advies, heldere offerte, prima montage.

Gerben Olijslager (5)

Op basis van de ervaringen van een zeer tevreden buurman hebben wij Beter Duurzaam benaderd voor vragen en een offerte voor een PV-systeem. Daar kregen wij duidelijke antwoorden op vragen en een heldere uitleg vooraf. Op korte termijn ontvingen wij een duidelijke offerte met verschillende mogelijkheden (waarom ik gevraagd had). Na ondertekening werd het systeem, ondanks de vakantieperiode snel geleverd en geplaatst door ervaren en vriendelijke monteurs die veilig en netjes werkten (inclusief stofzuigen aan het eind). Inmiddels loopt de elektriciteitsmeter alweer 2 weken terug in plaats van op.... Wij zijn zeer tevreden!

Buurt Berg en Dalweg (5)

Snelle en duidelijke offerte, werk exact volgens afspraak en offerte uitgevoerd. Keurig netjes en schoon opgeleverd. Nu mooie zonnepanelen op dak die dagelijks >10kWh geven!

Fam. Blaak (5)

30 mei zijn er 48 zonnepanelen bij ons geplaatst, Snelle en duidelijke offerte gekregen. Alles is naar wens verlopen,vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke monteurs. Wij kunnen beter duurzaam van harte aanbevelen.

Chris Waltmann (5)

Vorige maand zijn bij ons de solar edge zonnepanelen ge-installeerd. De werkzaamheden werden keurig zoals afgesproken uitgevoerd Niets dan lof over het team dat de werkzaamheden uitvoerden. Ik kan Beter Duurzaam van harte aanbevelen.

Gerrit ter Hamsel (5)

24 april zijn er 12 zonnepanelen op ons dak geplaatst in Hellendoorn . De montage en aansluiting liep vlekkeloos . Ook de monteurs waren vriendelijk, en hebben na het geven van informatie de werkplekken keurig netjes opgeleverd. Ook werd ik naderhand gebeld met de vraag of alles naar wens is verlopen. Al met al een goede service verleend door Beter Duurzaam.

Gerard Luchtenberg (5)

Goed advies en snelle levering. De communicatie achteraf kan wel wat beter maar ik ga ervan uit dat dat te maken heeft met de drukte.

Arjan Wildeman (5)

Een fijn bedrijf met goede service! Ze weten wat ze doen en leveren net werk af! Ook bij storingen doen ze hun best om het zo snel mogelijk te verhelpen! Een aanrader!

terug naar overzicht