DUMAVA-subsidie voor duurzaam maatschappelijk vastgoed start in oktober

18.07.2022

Voor eigenaren van maatschappelijk vastgoed start op maandag 3 oktober de DUMAVA-subsidie. Deze subsidieregeling is gericht op het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en rijksmonumenten. Beter Duurzaam ontzorgt u graag door de aanvraag van deze subsidie voor u te regelen. Zo loopt u geen subsidie mis.

Looptijd DUMAVA-subsidie

De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) start op maandag 3 oktober 2022 om 9.00 uur en eindigt op zondag 31 december 2023 om 17.00 uur. Het totale subsidiebudget bedraagt 150 miljoen euro en als u aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u per aanvraag maximaal 2,5 miljoen euro aan subsidie. Meer informatie over de DUMAVA-subsidie (voorwaarden en dergelijke) vindt u op de website van het RVO.

Loop geen subsidie mis

Wilt u ook graag van de DUMAVA-subsidie gebruikmaken en geen subsidie mislopen? Neem dan contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij kennen als geen ander de weg in het subsidielandschap en helpen u daarom graag met de subsidieaanvraag. Desgewenst kunnen wij u de aanvraag zelfs volledig uit handen nemen. Wij adviseren u daarbij wel om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen. Hoe beter we uw aanvraag namelijk kunnen voorbereiden, des te groter de kans dat u DUMAVA-subsidie ontvangt.

terug naar overzicht