Beter Duurzaam hofleverancier Zonnedakaward Apeldoorn 2021

09.03.2022

Beter Duurzaam is hofleverancier bij de Zonnedakaward Apeldoorn 2021. Wat heet: de volledige selectie van de drie genomineerde zonnedaken is gerealiseerd door Beter Duurzaam! Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op…

Wat is de Zonnedakaward Apeldoorn?

De Zonnedakaward bestaat sinds 2019. De award is een initiatief van deA (duurzame energiecoöperatie Apeldoorn) en de Taskforce Zonne-energie van de gemeente Apeldoorn. Iedereen met een in het afgelopen jaar gerealiseerd zonnedak van minimaal 50 zonnepanelen komt voor de award in aanmerking.

Nominaties voor de Zonnedakaward 2021

Uit alle aanmeldingen voor de Zonnedakaward Apeldoorn 2021 heeft de organisatie drie inzendingen genomineerd. Deze drie projecten zijn allemaal gerealiseerd door Beter Duurzaam.

Uw specialist voor zonnepanelen in en buiten Apeldoorn

Wilt u, evenals de drie genomineerde organisaties, ook verduurzamen en tegelijk flink besparen op uw energierekening? De specialisten van Beter Duurzaam denken graag met u mee. Naast deskundig advies, stipte levering en professioneel onderhoud helpen we u zelfs met de aanvraag van subsidies. Zo weet u zeker dat u geen subsidie misloopt. Neem gerust contact met ons op voor maatwerk advies over de mogelijkheden!

terug naar overzicht