Beter Duurzaam en Ruitenbeek samen sterk

14.02.2019

Beter Duurzaam en Ruitenbeek samen sterk

Apeldoorn – Beter Duurzaam is specialist op het gebied van duurzame energie oplossingen in Apeldoorn en omgeving en is expert op het gebied als het gaat om zakelijke zonnepanelen systemen in heel Midden Nederland. Echter het ontbrak aan expertise om in de gemeente Apeldoorn particuliere bewoners van diverse duurzame oplossingen te kunnen bieden. Het installeren van zonneboilers, warmtepompen en accu systemen is bij van de Ruitenbeek installatie techniek al jarenlang een standaard aanbod en het vakmanschap van deze producten is zo een zeer welkome aanvulling.

Geheel ontzorgen

Door samen de krachten te bundelen ontstaat een combinatie welke bij de inwoners van de gemeente Apeldoorn zal zorgen voor één aanspreekpunt voor een breed scala aan energiebesparende maatregelen. Tevens kunnen de woningeigenaren rekenen op subsidie advies, een persoonlijke aanpak, gesprekken aan huis en een zeer ervaren partij met uitmuntende producten.

Sterk aanbod

De combinatie die ontstaat heeft een sterk aanbod van hoogwaardige kwaliteit en kan, mede door landelijke realisatie van grote projecten, een zeer scherpe prijs leveren voor deze merken. Bij Beter Duurzaam leveren wij enkel producten met de beste en complete garanties, denk hierbij een SunPower, SolarEdge, Enphase en montage materialen van ESDEC en van der Valk

Personeel

Lijkt u het leuk om voor Beter Duurzaam te werken als elektricien, ploegleider of monteur zonnepanelen? Beter Duurzaam is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen om ons gezellige en professionele team te versterken.Personeel van Beter Duurzaam is flexibel en houden van aanpakken, leren en doorgroeien.

Opening nieuwe locatie

Vanaf 1 Januari 2019 is Beter Duurzaam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Sleutelbloemstraat 30. Dit heeft alles te maken met de samensmelting met van de Ruitenbeek Installatie techniek en de groei die het bedrijf meemaakt. Om dit te vieren zal er op 1 Maart een opening van de nieuwe locatie plaatsvinden waarbij iedereen is uitgenodigd om het aanbod, de mensen en de locatie van Beter Duurzaam te komen bekijken. Uiteraard laten we onze bezoekers niet met lege handen vertrekken en is er gezorgd voor een hapje en een drankje op dit feestelijke moment te vieren.

Aanmelden voor dit evenement kan: klik hier of op de bovenstaande afbeelding om u aan te melden

terug naar overzicht