Beter Duurzaam en Duurzaam Inzicht: samen sterk

06.10.2021

Een duurzame wereld voor onze én volgende generaties, dat is waar we ons bij Beter Duurzaam dagelijks voor inzetten. Dat doen we sinds kort ook als partner van Duurzaam Inzicht, een nieuwe organisatie met wie we onze missie delen. Samen maken we ons sterk om de wereld te verduurzamen. Graag stellen we onze partner Duurzaam Inzicht en Roy van Wamel, de drijvende kracht achter Duurzaam Inzicht, aan u voor.

Meer tijd, meer overzicht, meer rust

Om zich heen zag Roy van Wamel het steeds meer gebeuren: ondernemers die wel moeten verduurzamen, maar nauwelijks tijd vrij konden maken om zich te verdiepen in wat goed voor hen is. Het raakte hem om te zien hoe hijgerige verkopers daar met misleidende informatie misbruik van maakten. En dus besloot hij samen met zijn vrouw Amanda om in actie te komen en deze ondernemers te helpen, samen met een compact netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners. Met hart voor mensen, verstand van zaken en oog voor resultaat helpen ze ondernemers onder de naam Duurzaam Inzicht succesvol op weg naar verduurzaming. Dat levert ondernemers meer tijd, overzicht en rust op.

Integer, betrokken en deskundig

Integriteit, betrokkenheid en expertise zijn de belangrijkste ingrediënten waarmee Roy en Amanda ondernemers helpen bij het verduurzamen van hun bedrijf. “Een onderneming verduurzamen is een complexe aangelegenheid. Veel verduurzamingstechnieken steken namelijk ingewikkeld in elkaar. Welke partij die bijvoorbeeld zonnepanelen levert, denkt ook mee als het gaat om installatie, netcheck en overcapaciteit? Daarom is het belangrijk om je hier goed in te verdiepen. Veel ondernemers ontbreekt het echter aan de tijd hiervoor. Daardoor doen veel ondernemers zichzelf tekort. Dat raakt ons, zeker omdat veel organisaties toch al zo onder druk staan.”

Eén aanspreekpunt voor alle energiezaken

Met Duurzaam Inzicht ontlasten Roy en Amanda ondernemers door hun energiebeheer over te nemen. Als onafhankelijk en kritisch specialist vergelijken en kiezen ze voor effectieve oplossingen en betrouwbare leveranciers waar de ondernemer het best mee geholpen is. Beter Duurzaam is één van die leveranciers. Voor ondernemers is het een verademing, merkt Roy. “Het geeft zoveel voldoening om te zien dat je echt iets voor ondernemers kunt betekenen! We zorgen voor rust en overzicht door als één vast aanspreekpunt al hun energiezaken scherp in de gaten te houden. Daardoor kunnen ondernemers zich weer volledig focussen op hun bedrijf, terwijl wij samen met onze partners hun verduurzaming verzorgen.”

terug naar overzicht