Beleggen in zonnepanelen?

18.10.2019

Investeer eenvoudig en eenmalig online in het Zonnedak van Hippisch Centrum Emmen en profiteer van een rendement tot vijf procent.

Een duurzamere wereld vindt Beter Duurzaam van levensbelang. We zijn dol op duurzame energieprojecten waar niet alleen de wereld maar ook u van kunt profiteren. Zonnedak Hippisch Centrum Emmen is zo’n project. Op een unieke locatie, aan de rand van recreatiegebied De Grote Rietplas vindt u vijfsterrenmanege Hippisch Centrum Emmen. Op het dak ervan heeft Beter Duurzaam reeds 678 zonnepanelen geplaatst, goed voor 180.000kWh.

In die zonnepanelen kunt u nu eenvoudig en eenmalig investeren en vervolgens jarenlang profiteren van de opgewekte zonne-energie. Zorgeloos beleggen in zonnepanelen waarvoor u duurzaam rendement maakt.

Waarom investeren in zonne-energieproject Zonnedak Hippisch Centrum Emmen?

  • U investeert eenmalig. Al vanaf 25 euro heeft u een zogenaamd ZonneDeel. Voor 50 euro heeft u twee ZonneDelen. Voor 100 euro heeft u vier ZonneDelen, enzovoorts. In het bedrag dat u investeert zitten direct alle kosten inbegrepen voor de volledige looptijd van het zonne-energieproject.
  • De waarde van de met uw ZonneDelen opgewekte groene stroom wordt jaarlijks uitgekeerd.
  • U maakt dus een duurzaam en jaarlijks rendement op uw investering – hetzelfde principe als dat u zelf de zonnepanelen op uw dak heeft. Dit rendement kunt u live bijhouden via de ZonneDelen app en de persoonlijke portal MijnStroom van ZonnepanelenDelen, het grootste Nederlandse crowdfundingplatform voor zonne-energie.
  • Investeren in dit duurzame energieproject is bijdragen aan een duurzamere wereld én zorgeloos genieten. Direct vanaf de start wekt u uw eigen zonnestroom op, de zonnepanelen zijn immers al geplaatst.
  • Aan het einde van de looptijd van het zonne-energieproject krijgt u de eigen investering weer terug. Het project loopt 12 jaar.
  • U kunt altijd meedoen, ongeacht bij welke energieleverancier u klant bent, wat uw eigen verbruik is, of waar u woont. Hier vindt u meer informatie over dit zonne-energieproject en kunt u, als u wilt, investeren.
  • Deze aanbieding geldt slechts tot december 2019 en op is helaas echt op.
terug naar overzicht