Laadpalen Apeldoorn

Een laadpaal thuis bespaart u veel tijd en geld. Ervaar het zelf!

Een laadpaal thuis is ideaal voor het opladen van uw elektrische auto. Thuis opladen is niet alleen goedkoper dan een openbaar oplaadpunt, maar biedt u ook de zekerheid van een eigen plek. Beter Duurzaam heeft voor iedere elektrische auto een passende, veilige en betrouwbare thuislaadpaal. Naast een losse laadpaal kunt u ook kiezen voor een complete carport met zonnepanelen en een geïntegreerd laadpakket!

Ervaar het gemak van thuis opladen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat betekent helaas ook dat openbare oplaadpunten steeds vaker bezet zijn. Hoe vervelend is het om na een lange dag ook nog uren te zoeken naar een beschikbaar oplaadpunt? Met een eigen laadpaal thuis is dat voorgoed verleden tijd. Als u ’s avonds thuiskomt, laadt u de auto meteen op en heeft u de volgende ochtend een volle accu. Bovendien is het voordeliger om uw elektrische auto thuis op te laden dan op een publiek oplaadpunt. Thuis opladen in Apeldoorn bespaart u dus veel tijd en geld.

Welke laadpaal heb ik nodig?

Laadpalen zijn er in allerlei soorten. Het is daarom belangrijk om die paal te vinden die perfect past bij de laadsnelheid van uw elektrische auto. Wij adviseren om daarbij ook rekening te houden met uw volgende auto. De laadsnelheid van elektrische auto’s neemt immers toe, waardoor u met een snellere laadpaal alvast berekend bent op de toekomst. Onze specialisten denken hierin graag met u mee.

Dynamic load balancing

Over snelheid gesproken: de slimme thuislaadpalen van Beter Duurzaam werken met dynamic load balancing. Deze functionaliteit zorgt dat de laadsnelheid van uw auto en uw verdere elektriciteitsgebruik voortdurend op elkaar zijn afgestemd. Zo voorkomt uw laadpaal automatisch dat uw netwerk overbelast raakt en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Dat is wel zo prettig!

De slimme laadpaal voor zakelijke rijders

Naast de laadsnelheid van uw auto zijn ook uw eigen wensen van belang bij het kiezen van een geschikte thuislaadpaal. De best passende oplossing is namelijk ook afhankelijk van uw gebruik. Volstaat een eenvoudige paal, of gaat u liever voor een slimme laadpaal waarmee u bijvoorbeeld verbruiksmetingen en declaraties kunt doen? Vooral voor zakelijke rijders biedt zo’n slimme thuislaadpaal veel gemak. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden!

Duurzame carport met geïntegreerde laadpaal

Een thuislaadpaal van Beter Duurzaam is er in allerlei uitvoeringen. Naast losse laadpalen kunt u ook kiezen voor een schitterende, complete duurzame carport met zonnepanelen en een fraai geïntegreerde wallbox. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden kunt u zo’n carport met laadpaal helemaal naar uw eigen wens samenstellen.

Neem contact op voor maatwerk advies

Overweegt u thuis een laadpaal te laten installeren en bent u benieuwd welke mogelijkheden het best bij u passen? Neem voor vrijblijvend advies op maat gerust contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij denken graag met u mee en kunnen u naast advies ook ontzorgen in levering, installatie en onderhoud.