Laadpalen Apeldoorn

Een laadpaal thuis bespaart je veel tijd en geld. Ervaar het zelf!

Een laadpaal thuis is ideaal voor het opladen van je elektrische auto. Thuis opladen is niet alleen goedkoper dan een openbaar oplaadpunt, maar biedt je ook de zekerheid van een eigen plek. Beter Duurzaam heeft voor iedere elektrische auto een passende, veilige en betrouwbare thuislaadpaal. Naast een losse laadpaal kun je ook kiezen voor een complete carport met zonnepanelen en een geïntegreerd laadpakket!

Ervaar het gemak van thuis opladen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat betekent helaas ook dat openbare oplaadpunten steeds vaker bezet zijn. Hoe vervelend is het om na een lange dag ook nog uren te zoeken naar een beschikbaar oplaadpunt? Met een eigen laadpaal thuis is dat voorgoed verleden tijd. Als je ’s avonds thuiskomt, laad je de auto meteen op en heb je de volgende ochtend een volle accu. Bovendien is het voordeliger om je elektrische auto thuis op te laden dan op een publiek oplaadpunt. Thuis opladen bespaart je dus veel tijd en geld.

Welke laadpaal heb ik nodig?

Laadpalen zijn er in allerlei soorten. Het is daarom belangrijk om die paal te vinden die perfect past bij de laadsnelheid van je elektrische auto. Wij adviseren om daarbij ook rekening te houden met je volgende auto. De laadsnelheid van elektrische auto’s neemt immers toe, waardoor je met een snellere laadpaal alvast berekend bent op de toekomst. Bovendien blijven de mogelijkheden zich ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld ook bidirectioneel kunnen laden? Of zoek je een EV-lader die je naadloos kunt integreren met het SolarEdge Home-systeem? Kortom: er zijn legio mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met je mee over de oplossing die het mooist aansluit op jouw situatie en wensen.

Dynamic load balancing

Over snelheid gesproken: de slimme thuislaadpalen van Beter Duurzaam werken met dynamic load balancing. Deze functionaliteit zorgt dat de laadsnelheid van uw auto en je verdere elektriciteitsgebruik voortdurend op elkaar zijn afgestemd. Zo voorkomt je laadpaal automatisch dat je netwerk overbelast raakt en heb je hier zelf geen omkijken naar. Zorgeloos verduurzamen, dat is wel zo prettig!

De slimme laadpaal voor zakelijke rijders

Naast de laadsnelheid van je auto zijn ook je eigen wensen van belang bij het kiezen van een geschikte thuislaadpaal. De best passende oplossing is namelijk ook afhankelijk van je gebruik. Volstaat een eenvoudige paal, of ga je liever voor een slimme laadpaal waarmee je bijvoorbeeld verbruiksmetingen en declaraties kunt doen? Vooral voor zakelijke rijders biedt zo’n slimme thuislaadpaal veel gemak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden!

Duurzame carport met geïntegreerde laadpaal

Een thuislaadpaal van Beter Duurzaam is er in allerlei uitvoeringen. Naast losse laadpalen kun je ook kiezen voor een schitterende, complete duurzame carport met zonnepanelen en een fraai geïntegreerde wallbox. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden kun je zo’n carport met laadpaal helemaal naar eigen wens samenstellen.

Neem contact op voor maatwerk advies

Overweeg je thuis een laadpaal te laten installeren en ben je benieuwd welke mogelijkheden het best bij je passen? Neem voor vrijblijvend advies op maat gerust contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij denken graag met je mee en kunnen je naast advies ook ontzorgen in levering, veilige installatie en onderhoud.