KSTAR ESS thuisbatterij en omvormers: hoge kwaliteit en veiligheid

Ontdek KSTAR, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in energieopslag, thuisbatterij en omvormers. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1993, heeft KSTAR een sterke reputatie opgebouwd in deze branche. KSTAR biedt een divers scala aan energieopslagoplossingen en omvormers die geschikt zijn voor allerlei toepassingen.

De omvormers van KSTAR zijn bekend om hun efficiëntie, hoge rendement en handige functies zoals afstandsmonitoring en geavanceerde beveiligingsopties. Het bedrijf is diep geworteld in onderzoek en ontwikkeling, en we blijven investeren in innovatieve oplossingen.

Krachtige KSTAR-energieopslagsystemen met CATL-KSTAR-batterijen

Op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om duurzame energie op te slaan? De geavanceerde energieopslagsystemen van KSTAR worden gerealiseerd in samenwerking met de vooraanstaande joint venture CATL-KSTAR-batterijen. CATL staat wereldwijd bekend als een gerenommeerde fabrikant van lithium-ion batterijen. Als marktleider in de batterijindustrie geniet CATL een solide reputatie als leverancier van accu's voor vooraanstaande automerken die beroemd zijn om hun hoogwaardige voertuigen. De voordelen van CATL-KSTAR-batterijen zijn veelzijdig en dragen bij aan hun immense populariteit en erkenning in de accu-industrie.

 • Hoge energiedichtheid: CATL-batterijen zijn beroemd om hun indrukwekkende vermogen om veel energie op te slaan in verhouding tot hun compacte formaat en lichte gewicht.
 • Snelle oplaadtijden: Dankzij geavanceerde oplaadtechnologieën kunnen CATL-batterijen snel worden opgeladen, gebruikmakend van zonne-energie. Dit resulteert in efficiënte energieopname en minimaliseert de tijd die nodig is om de batterijen volledig op te laden, wat een snelle beschikbaarheid van opgeslagen zonne-energie mogelijk maakt.
 • Lange levensduur: Aanzienlijke aandacht is besteed aan het verlengen van de levensduur van de batterijen. Dit betekent dat zonne-energieopslagsystemen met CATL-batterijen buitengewoon veel laadcycli aankunnen, tot wel 10.000 volledige laad- en ontlaadcycli.
 • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij batterijen en CATL-batterijen zijn ontworpen met geavanceerde veiligheidsmaatregelen om risico's zoals oververhitting, kortsluiting, brand en explosies tot een minimum te beperken.

Bent u op zoek naar mogelijke opstellingen, datasheets en indicatieve prijzen? Klik dan hier

Kies ook voor duurzaamheid met KSTAR accu's

Met KSTAR accu's en omvormers maak je een verstandige keuze voor duurzame energieopslag. Profiteer van hoogwaardige kwaliteit, optimale efficiëntie en bewezen betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de thuisaccu jouw energievoorziening kunnen verbeteren. Samen werken we aan een duurzame toekomst!

Smarthouse Energiemanagement: optimaal gebruik van variabele stroomtarieven

In de wereld van energievoorziening hoor je steeds vaker over variabele stroomtarieven. Deze tarieven veranderen op verschillende tijdstippen van de dag op basis van de vraag en het aanbod van elektriciteit. Hierdoor kunnen elektriciteitskosten hoger zijn tijdens piekuren en juist lager tijdens daluren. Binnen dit kader spelen KSTAR-energieopslagsystemen een belangrijke rol in het benutten van deze tarieven.

Met de KSTAR-systemen kun je slim gebruikmaken van piek- en daluren door de accu op te laden tijdens de goedkopere daluren en te ontladen tijdens de dure piekuren. Hoewel je dit handmatig kunt instellen op basis van dagelijkse tarieven, is er ook de mogelijkheid om dit proces te automatiseren met een energiemanagementsysteem.

Dankzij CATL-KSTAR-batterijen kunnen zowel consumenten als bedrijven profiteren van variabele stroomtarieven. Dit leidt niet alleen tot financiële besparingen, maar draagt ook bij aan een duurzame energietoekomst. De smarthouse gateway biedt de controle over KSTAR-batterijen op basis van uurlijkse variabele stroomtarieven. Dit stelt je in staat om energieverbruik te beheren en prioriteiten te stellen op basis van verschillende factoren, inclusief volledig automatische regeling via algoritmen, wat leidt tot verdere kostenbesparingen.

Kenmerken van de smarthouse gateway zijn onder andere:

 • Rendabel gebruik van thuisbatterij, zelfs in de winter.
 • Continue monitoring via een handige app.
 • Volledig automatische besturing.
 • Te gebruiken met én zonder zonnepanelen.

Waarom KSTAR thuisbatterijen van Beter Duurzaam?

Beter Duurzaam is jouw betrouwbare partner als het gaat om duurzame energieoplossingen. Als je jouw KSTAR energieopslagsysteem via Beter Duurzaam bestelt, profiteer je onder andere van:

 • Deskundig advies: Ons ervaren team van deskundige specialisten staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste energieoplossing voor jouw specifieke situatie. We begrijpen je behoeften en bieden altijd op maat gemaakte oplossingen.
 • Professionele installatie: Beter Duurzaam zorgt niet alleen voor de levering van KSTAR energieopslagsystemen, maar ook voor de professionele installatie ervan. Onze experts zorgen voor een vakkundige plaatsing en een veilige aansluiting, zodat je zorgeloos kunt genieten van je zonne-energiesysteem
 • Monitoring en Service: Betrouwbare monitoring en service zijn essentieel voor zonne-energieopslagaccu's. Beter Duurzaam houdt de prestaties in de gaten en waarschuwt voor eventuele problemen. Regelmatige service verlengt de levensduur en optimaliseert de efficiëntie, wat zorgt voor maximale energieopbrengst en gemoedsrust
 • Financiele ondersteuning:  Bij Beter Duurzaam zijn we op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en regelingen voor zonne-energie. We kunnen je daardoor goed helpen bij het aanvragen van bijvoorbeeld subsidies en leningen, om je investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken.