Goodwe omvormer

Een Goodwe omvormer biedt een betrouwbare bediening, uitstekende prestatie en worden door haar klanten wereldwijd geprezen. Goodwe is een strategisch denkende onderneming met een gemiddelde maandelijkse omzet van 30.000 stuks in 2017 en meer dan 30 GW geïnstalleerd in meer dan 100 landen, Dit is de reden waarom Goodwe omvormers voornamelijk gebruikt worden voor residentiële zonnestroom installaties en kleine commerciële systemen waarbij de prijs doorslaggevend is en er weinig obstakels of schaduw op de zonnepanelen valt.

Achtergrond van Goodwe

Goodwe omvormer wordt geproduceerd door Goodwe Power Supply uit China. Het is onderdeel; van de JXT Group, één van de grootste fabrikant van electronica in China. In Nederland is Goodwe een vrij jonge speler. Mocht u een Goodwe omvormer gaan aanschaffen dan moet u zich realiseren dat garanties door de Chinese organisatie worden gegeven. Mocht uw leverancier niet meer bestaan of niet welwillend zijn, dan zult u zich dus moeten richten tot Goodwe in China.

Goodwe omvormer eigenschappen

De Goodwe omvormer heeft de volgende eigenschappen:

  • Elke omvormer ondergaat de strikte ATS-test
  • 30% lichter in vergelijking met soortgelijke omvormers
  • Prestaties zijn van wereldklasse
  • 1-5 kW producten hebben een omzettingsrendement van 97,8%
  • 10-20 kW producten hebben een omzettingsrendement van 98,2%
  • DC-schakelaar

Goodwe monitoring

Met de Goodwe monitoring Portal kunt u eenvoudig zien hoeveel uw zonnepanelen u opleveren en wat de prestaties van uw zonnepanelen zijn. De EzViewer stelt gebruikers in staat om real-time en historische informatie van hun zonne-PV-stations te bekijken via GoodWe Global Monitoring System. Door in te loggen bij EzViewer, kunnen gebruikers genieten van de ervaring van zelfcontroleprocessen en ervoor zorgen dat het zonnepaneel optimaal functioneert tijdens de levensduur van de installatie.

Inzage via de App

De app voor uw mobiele telefoon is te downloaden via de app store: klik hier.

Om uw wifi in te stellen kunt u een wifi handleiding downloaden.