Sandwich panelen

Wij bieden u graag een breed assortiment aan sandwichpanelen voor uw renovatie of nieuwbouw. Of het nu gaat om een dak of wandbekleding. Bij Beter Duurzaam vindt u een ruim assortiment aan verschillende materialen en kleuren voor uw sandwichpanelen, zodoende is voor elke wens een oplossing voor uw dak of wand. Deze sandwichpanelen zijn uiterst geschikt om uw dak efficiƫnt een gemakkelijk water- en winddicht te maken.

Door moderne isolatiematerialen te gebruiken beschikken deze sandwichpanelen over de perfecte isolatiewaarde om warmte of koelte binnen een bepaalde ruimte te houden.

Toepassing sandwichpanelen

Meestal worden sandwichpanelen gebruikt om daken en wanden van boerderijen, schuren of werkplaatsen in zijn geheel af te werken. Tevens kunnen sandwichpanelen gebruikt worden voor de afwerking van loodsen, stallen, bewaarplaatsen en huizen.

Materialen

De sandwichpanelenbestaan uit een buitenplaat en een binnenplaat met daartussen isolatie. De buitenplaat wordt gemaakt van staal en afgewerkt met HPS200 Ultra coating, waarbij u uit maar liefst 40 verschillende kleuren kunt kiezen. Bij gebruik als wandpaneel wordt de buitenplaat verder afgewerkt met de PRISMA coating. De kernmaterialen bestaan uit PUR en PIR en hebben een isolerende, brandwerende en brandvertragende functie. De binnenplaten bestaan onder meer uit staal, polyester en een laagje aluminiumfolie. Als afwerking wordt de Colorfarm coating gebruikt, waardoor de sandwichpanelen uitermate geschikt zijn voor agrarische gebouwen.

Een groot deel van onze opdrachtgevers besteden ook het aanvragen van diverse subsidies aan ons uit. Zo kun er landelijke mogelijkheden voor zonnepanelen, asbestverwijdering, zonneboilers, btw teruggaaf voor particulieren. Maar ook regionaal hebben provincies of gemeentes vaak een budget om u te helpen bij het verduurzamen van uw locatie.

Denk hierbij aan:

Neem contact op om te zien waar wij uw tussenpersoon kunnen zijn bij het aanvragen van deze subsidies.