Golfplaten

Golfplaten staan garant voor een perfecte dakbedekking en gevelbekleding. Toepassingen lopen van de agrarische sector over de industrie en de utiliteitsbouw. Een dak leggen is keuzes maken, indien u kiest voor golfplaten hebben wij voor u Eternit gekozen, zo bent u niet alleen zeker van een ervaren partij op het gebied van dak renovaties, maar bent u ook zeker van de hoogste kwaliteit.

Dupanel isolatie

Isolatieplaten zijn van groot belang bij het realiseren van optimale klimaat. Denk hierbij aan een goede ventilatie, constante temperatuur of specifieke luchtvochtigheid. Voor uw dieren zijn bovenstaande punten van groot belang. Dus worden isolatieplaten veel gebruikt in de agrarische sector, maar ook in vergelijkbare sectoren waar met geleefd word. Voor de agrarische sector kunt u onder andere denken aan:

  • Bewaarplaatsen gekoeld of droge opslag
  • Varkensstallen
  • Paardenmaneges
  • Pluimveeopfok of legkippen schuren
  • Ligboxstallen

De dupanelplaten worden vrij van de gordingen en meestal onder de spanten door gemonteerd gebruik makend van RVS schroeven en ophangclips met een kunststofprofiel (h- of stoeltjes). Isolatieplaten zijn onder andere geschikt voor het isoleren van daken, wanden en vloeren in (agrarische)bedrijfsgebouwen, bewaarplaatsen en koelhuizen.