Certificaten

Hoe wij ons inzetten op kwaliteit en veiligheid

Als je je woning of bedrijfspand gaat verduurzamen, wil je geen zorgen hebben over veiligheid en kwaliteit. Daarom staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Zo kun je zorgeloos en naar volle tevredenheid je eigen duurzame energie opwekken, beheren en gebruiken.

Certificaten kwaliteit en veiligheid

Als het om kwaliteit en veiligheid gaat, laten we bij Beter Duurzaam niets aan het toeval over. Omdat we deze thema’s uiterst serieus nemen, volgen onze medewerkers bijvoorbeeld regelmatig trainingen. Ook voldoen we als één van de enige installateurs aan een aantal zeer strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Erkend leerbedrijf

Ook met het oog op de toekomst willen we de kwaliteit en de veiligheid in onze sector waarborgen. Daarom delen we als erkend leerbedrijf graag de liefde voor ons vak met nieuw talent. Ben jij op zoek naar een baan bij een betrokken werkgever waarbij je je kennis in de praktijk kunt brengen? Bel of mail ons gerust!

Wil je ook graag verduurzamen? En ben je op zoek naar een professionele specialist die werkt volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen? We helpen je graag! Neem voor deskundig advies op maat gerust contact met ons op. We denken graag mee in oplossingen die het best bij je huidige en toekomstige situatie passen.