De beste zonnepanelen?
Wij hebben ze voor je

Wat zijn nou eigenlijk de beste zonnepanelen? Het is een vraag die we bij Beter Duurzaam regelmatig gesteld krijgen. We zouden er graag een antwoord op geven, maar helaas is er geen eenduidig antwoord. Wat de beste zonnepanelen zijn, ligt er namelijk maar net aan vanuit welke invalshoek je het bekijkt. Focus je bijvoorbeeld op de betrouwbaarheid of het piekvermogen? Op de garantievoorwaarden of op het rendement? Eén ding is gelukkig zeker: bij ons ben je verzekerd van goed en vakkundig advies dat past bij jouw situatie.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Om antwoord te krijgen op deze veelgestelde vraag is het goed om een aantal dingen in je achterhoofd te houden. Allereerst kun je zonnepanelen op basis van allerlei criteria beoordelen. Zo kun je bijvoorbeeld naar het piekvermogen van zonnepanelen kijken, maar ook naar de garantievoorwaarden. En let je op de prijs, dan komen er weer andere panelen als beste uit de bus dan wanneer je het rendement beoordeelt. Wat de beste panelen zijn, hangt samengevat dus af van welke criteria je belangrijk vindt.

In iedere situatie de beste zonnepanelen

Bij Beter Duurzaam helpen we je graag met de zonnepanelen die het best passen bij jouw wensen en verbruik. Daarbij kijken we niet alleen naar je huidige energieverbruik, maar ook naar toekomstige ontwikkelingen. Ben je bijvoorbeeld van plan om binnenkort een elektrische auto te kopen? Dan houden we daar rekening mee. Om je zo goed mogelijk te helpen, krijg je bij jou op locatie advies van ons. Dat is niet alleen een stuk persoonlijker, maar helpt ons ook om jouw situatie zo goed mogelijk scherp te krijgen.

Altijd verzekerd van topkwaliteit

Welke zonnepanelen ook het beste passen bij je situatie: we staan altijd garant voor topkwaliteit. Goedkoop blijkt in deze sector namelijk vaak duurkoop en daarom kiezen we uitsluitend voor bewezen producten van merken met perfecte garantievoorwaarden. Niet voor niets scoren we perfect als het bijvoorbeeld om klanttevredenheid gaat. Ook voldoen we als één van de weinigen in onze branche aan een aantal zeer strenge kwaliteits- en veiligheidscriteria. Want kwaliteit en veiligheid, daar staan we voor!

Plan een afspraak in voor maatwerk advies

Ben je benieuwd welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met onze specialist. Hij geeft je maatwerk advies, bij jou op locatie! Wil je nu alvast een voorproefje van de zonnepanelen die we zoal kunnen aanbieden? Hieronder vind je alvast een selectie: